Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/17_bebulbs BB-P02

BB-P02

Nový produkt

Dostupný

12,60 €

- +

"Porcelánová" LED žiarovka s päticou E27, tvar ST64 - edisonka, porcelánový efekt povrchu, 7W, 2700K stmievateľná. Moderný a rafinovaný prvok osvetlenia, ktorý možno použiť v rôznych prostrediach, od obývačky po spálňu, od pracovne po kuchyňu.

Vlastnosti

Žiarovka P02 sa vďaka pätici E27 ľahko inštaluje do existujúcich svietidiel, čím je zaistené maximálne praktické použitie. Má vysoký index podania farieb (CRI) 95, čo znamená, že farby sú v jej svetle vykreslené veľmi presne a prirodzene.

Povrchová úprava

Porcelánový efekt povrchu skla dodáva LED žiarovke E27 CRI 95 ST64 elegantný a rafinovaný vzhľad, čo oceníte, ak chcete dodať extra štýl alebo atmosféru svojím priestorom. Cez jej matné biele sklo vyžaruje rovnomerné rozptýlené svetlo, je tak vhodná pre akýkoľvek moderný alebo klasický interiér.

Úspora energie

LED žiarovka P02 spotrebúva len 7 wattov energie a to je výrazná úspora nákladov na energiu v porovnaní so staršími typmi žiaroviek. K tomu sa vďaka technológii pridáva dlhšia životnosť, čím sa znižuje potreba častej výmeny žiaroviek.

Farba a intenzita

Teplá biela žiarovka E27 CRI 95 ST64 má farebnú teplotu 2700K, vďaka čomu vie vytvoriť teplé a prívetivé osvetlenie. Žiarovka je tiež stmievateľná, čo vám umožní nastaviť intenzitu svetla podľa vašich potrieb a preferencií. Funkcia stmievania je užitočná najmä v spálňach a všeobecne v každom prostredí, kde občas chcete jemné svetlo.

Tvar

Tvar ST64 tejto LED žiarovky je klasický a elegantný a zaručuje rovnomerné svetlo ideálne pre vnútorné osvetlenie.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Typ svetelného zdroja: LED
Tvar: Glóbus (guľa)
Závit: E27
Priemer: 64 mm
Výška: 140 mm
Napätie: 220/240V
Výkon: 7W
Energetická trieda: F
Farba svetla: 2700 K
Svetelný tok: 640 Lm
Stmievateľná: Áno

Stmievateľná s LED stmievačom IGBT.

Ako vybrať regulátor: Je treba vziať do úvahy minimálny aj maximálny výkon. Ak je regulovaný výkon mimo toto rozpätie, zariadenie môže blikať a/alebo sa poškodiť.

 
Vlastnosti
PoznámkaStmievateľná
ZávitE27
Priemer64 Ø
Typ žiarovkyLed
Farba svetla2700°K
Napätie220V, 240V
Príkon7W
Energetická triedaF
TvarEdison, Edison
Uhol osvetlenia360°
Svetelný tok640 Lm
Farba sklaPorcelán
BrandBebulbs
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu