Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/17_bebulbs BB-P06

BB-P06

Nový produkt

Dostupný

11,00 €

- +

Táto LED žiarovka s päticou E27, tvar kvapky A60, sklenený povrch s porcelánovým efektom, 7 W, 2700 K, stmievateľná, je vysokokvalitný výrobok, ktorý ponúka teplé a príjemné osvetlenie ideálne na osvetlenie domácich priestorov, ako sú obývacie izby, kuchyne a spálne, a komerčných alebo kancelárskych priestorov.

Aké vlastnosti má táto žiarovka?

Žiarovka P06 mávysoký index zobrazenia farieb s hodnotou 95. To znamená, že žiarovka presne reprodukuje farby, čo z nej robí ideálnu voľbu pre inštalácie, ktoré vyžadujú presné podanie farieb, ako je napríklad interiérový dizajn alebo vystavovanie produktov v obchodoch a výstavných priestoroch. Okrem toho je vďaka štandardnej pätici E27 kompatibilná s väčšinou objímok.

Povrchová úprava žiarovky P06

Porcelánový efekta sklenený povrch vytvárarovnomerné osvetleniea dodáva tejto žiarovke a každému prostrediu, v ktorom je nainštalovaná, štýl, sofistikovanosť a eleganciu. Vďaka nepriehľadnému bielemu sklu je dokonale kompatibilná aj snástenné a stropné svietidlá alebo závesné svietidlá.

Je to energeticky úsporná žiarovka?

Táto žiarovka spotrebúva iba 7 wattov energie a ponúka tak významnú úsporua zníženie nákladov na energiu.Okrem toho sa P06 môže pochváliť dlhou a odolnou životnosťou výrobku, ktorá presahuje 15 000 hodín používania; to znižuje potrebu častej výmeny žiaroviek.

Farby žiaroviek a úrovne jasu.

LED žiarovka P06 zabezpečuje farebnú teplotu 2700 K, čím vytvára mäkké a príjemné osvetlenie na relaxovať a uvoľnenie sa po dlhom dni. Funkcia stmievania umožňuje nastaviť intenzitu svetla podľa vášho vkusu a potrieb. Vďaka tejto vlastnosti je žiarovka obzvlášť užitočná v priestoroch, ako sú spálne alebo obývacie izby, kde môže mäkké osvetlenie prispieť k intímnejšej a príjemnejšej atmosfére.

V akom tvare je táto žiarovka?

Model P06 má klasický tvar kvapky A60 ktorý sa dokonale prispôsobí akémukoľvek nábytku a dekoráciám.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Typ žiarovky: LED
Tvar: kvapka
Závit: E27
Priemer: 60 mm
Dĺžka: 108 mm
Napätie: 220/240V
Výkon: 7W
Energetická trieda: F
Farba svetla: 2700 K
Svietivosť: 640 Lm
Stmievateľná: Áno

Naše stmievateľné žiarovky s rovným vláknom fungujú so všetkými stmievačmi s technológiou EDGE.

Pri výbere stmievača: Okrem maximálnej spotreby energie používateľa by sa mala zohľadniť aj minimálna spotreba energie. Ak je regulovaný výkon nižší ako minimálny špecifikovaný výkon, u používateľa môže dôjsť k blikaniu a/alebo poškodeniu.

 
Vlastnosti
PoznámkaStmievateľná
ZávitE27
Priemer60 Ø
Typ žiarovkyLed
Farba svetla2700°K
Napätie220V, 240V
Príkon7W
Energetická triedaF
TvarKvapka, Kvapka
Uhol osvetlenia360°
Svetelný tok640 Lm
Farba sklaPorcelán
BrandBebulbs
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu