Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/17_bebulbs BB-P01

BB-P01

Nový produkt

Dostupný

10,30 €

- +

LED žiarovka s päticou E14, index podania farieb CRI 95, guľatý tvar G50, sklenený povrch s porcelánovým efektom, 5,9 W, 2700 K, stmievateľná. Vysokokvalitný výrobok, ktorý ponúka homogénne, teplé a príjemné svetlo, ideálne na osvetlenie domáceho prostredia, ako sú obývacie izby, spálne a kuchyne.

Vlastnosti

LED žiarovka E14 CRI 95 G50 - P01 sa vyznačuje päticou E14, ktorá umožňuje jednoduchú inštaláciu do existujúcich svietidiel. Okrem toho má žiarovka vysokýindex podania farieb (CRI) 95, čo znamená, že veľmi presne zobrazuje farby.

Povrchová úprava

Porcelánový efekt povrchu skla vytvára homogénne svetlo, vďaka ktorému je žiarovka LED E14 CRI 95 G50 mimoriadne elegantná a dodáva štýl každému prostrediu, v ktorom je umiestnená. Matný biely povrch zaistí rovnomerné rozptýlené svetlo, vďaka čomu je žiarovka ideálna aj pre stolné lampy, nástenné svietidlá, a závesné lampy.

Úspora energie

So spotrebou energie iba 5,9 W ponúka výraznú úsporu nákladov na energiu. Okrem toho má P01 dlhú životnosť, ktorá presahuje 15 000 hodín používania, čo znižuje potrebu častej výmeny žiaroviek.

Farba a intenzita

Čo sa týka farebnej teploty, žiarovka 2700 K je teplá biela. Vytvára teplé a príjemné svetlo, ideálne na vytvorenie relaxačnej a príjemnej atmosféry. Táto žiarovka je tiež stmievateľná, čo znamená, že intenzitu svetla možno nastaviť podľa potreby. Táto funkcia je obzvlášť užitočná v prostrediach, ako sú spálne alebo jedálne, kde je žiadúce mäkké svetlo.

Tvar

Napokon, žiarovka LED G50 má elegantný a moderný tvar, ktorý sa dokonale hodí do každého typu interiéru.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Typ svetelného zdroja: LED
Tvar: Glóbus (guľa)
Závit: E14
Priemer: 50 mm
Výška: 81 mm
Napätie: 220/240V
Výkon: 5,9W
Energetická trieda: F
Farba svetla: 2700 K
Svetelný tok: 550 Lm
Stmievateľná: Áno

Stmievateľná s LED stmievačom IGBT.

Ako vybrať regulátor: Je treba vziať do úvahy minimálny aj maximálny výkon. Ak je regulovaný výkon mimo toto rozpätie, zariadenie môže blikať a/alebo sa poškodiť.

 
Vlastnosti
PoznámkaStmievateľná
ZávitE14
Priemer50 Ø
Typ žiarovkyLed
Farba svetla2700°K
Napätie220V, 240V
Príkon5.9W
Energetická triedaF
TvarGlóbus, Glóbus
Uhol osvetlenia360°
Svetelný tok550 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farba sklaPorcelán
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu