Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BKSPOTLE27


Nový produkt

Dostupný

26,00 €

- +

Tub-E27 je tienidlo z bukového dreva určené pre bodové svietidlá s dvojkrúžkovou objímkou a päticou E27. Milovníkom dizajnu ponúka možnosť vybrať si zo širokej škály žiaroviek a hrať sa tak s rôznymi teplotami farieb a intenzitou svetla. Ručne vyrobené v Taliansku je mimoriadne všestranné a ideálne na vytvorenie silného, ale koncentrovaného svetla v prostredí, ktoré si vyžaduje výrazné bodové osvetlenie. Či už sa použije v nástennom svietidle s minimálnymi líniami, alebo v lustri s veľkým efektom, tento výrobok vie, ako upútať pozornosť.

Flexibilita svietidla Tub-E27 pri plnení rôznych štýlových a funkčných požiadaviek z neho robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí hľadajú prispôsobiteľné riešenia osvetlenia. Materiál buk, z ktorého je vyrobený, je známy svojou pevnosťou a odolnosťou, ako aj čistou estetikou. Môžete sa tiež rozhodnúť zachovať jeho prírodný vzhľad alebo si ho sami prispôsobiť pomocou náteru, čím dodáte svojmu priestoru osobný nádych. Okrem toho sa s ohľadom na trvalo udržateľnú výrobu odpad zo sústruženia dreva premieňa na pelety na vykurovanie, čím sa zabezpečí, že nič nepríde nazmar.

Viac detailov

  • Detaily
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Rozmery:
Priemer: 87 mm
Výška: 200 mm
Vnútorný priemer otvoru: 72,5 mm

Materiál: bukové drevo

Pätica : E27

Aby sa zachovala prirodzená krása dreva, odporúčame čistiť tienidlo handričkou a nepoužívať chemikálie, ktoré by mohli zmeniť povrch..

Upozornenie: súčasťou súpravy je termoplastická objímka E27 s dvomi krúžkami

Tu sú niektoré žiarovky, ktoré môžete kombinovať s týmto tienidlom: CE-LR63-082730, DL700131.

Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu