Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BKPAL02


Nový produkt

Dostupný

35,60 €

- +

Nečajte sa okúzliť týmto tienidlom z jelše, ktoré je prejavom remeselníckej zručnosti a vynikajúceho dizajnu made in Italy. Každý kus je vyrobený ručne s mimoriadnou pozornosťou k detailom a jedinečné prúžkovanie dreva v každom kuse svedčí o jeho exkluzivite.

Kónický tvar tienidla prináša jemnú eleganciu do každej lampy, stáva sa bodom, ktorý priťahuje pohľady. Drevo so svojím teplým prírodným odtieňom vyžaruje pocit autentickosti. Môžete ho použiť tak, ako je, pre prírodný vzhľad, alebo ho, ak uprednostňujete, môžete upraviť farbou, aby dodal ten špeciálny dotyk, ktorý dokončí miestnosť a oživí prostredie.

Zamerané svetlo tohto tienidla je ideálne na chvíle, keď sa venujete čítaniu alebo varenie, alebo si proste užívate dobré jedlo. Jeho tvar špecificky kanalizuje svetelný tok, ponúka jasné a cielené svetlo. Je to dokonalá kombinácia funkčnosti a estetiky, ktorá transformuje nielen osvetlený priestor, ale celé okolie.

Nakoniec, dobre vieme, že každý odpad predstavuje príležitosť: drevené zvyšky, raz spracované na sústruhu, sa obnovujú ako pelety, prispievajúce k ekologickému kúreniu.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Stiahnuť montážny návod
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Rozmery:
Priemer: 151 mm
Výška: 143 mm
Otvor pre závit: 45 mm

Material: jelšové drevo

Pripojenie: E27

Pre zachovanie prirodzenej krásy dreva odporúčame čistiť tienidlo handričkou a vyhnúť sa použitiu chemických prípravkov, ktoré by mohli poškodiť jeho povrch.

Poznámka: balenie obsahuje 2 termoplastické krúžky E27

Prezrite si produkty kolekcie: závesná lampa, závesná lampa s 2 kvapkami, Fermaluce s klenutou extenziou.

 
Vlastnosti
ZávitE27
MateriálDrevo
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu