Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BPBOXSW079NER


Nový produkt

Dostupný

29,80 €

- +

Čierna elektrická vypínačka z porcelánu s motýlikovou maticou je perfektná na pridanie toho vintage dotyku do akýchkoľvek odkrytých elektrických inštalácií. Motýliková matica je unikátny produkt, ktorý naozaj odlišuje celý systém a dáva mu zábavný retro vzhľad. Tento komponent sa používa na zapnutie a vypnutie jedného svetla z viacerých miest pomocou otáčania matice.

Tak čo myslíme pod pojmom diverter?

Diverter je elektrický komponent používaný v obvode na kontrolu prúdu elektrickej energie v jednom alebo viacerých smeroch. V podstate vám umožňuje vybrať si konkrétny zdroj napájania a prerušiť tok prúdu. Najčastejšie sa používa na ovládanie osvetlenia v miestnosti, ako napríklad na zapínanie alebo vypínanie lamp. Čierna elektrická odbočka s motýlikovou maticou z porcelánu je okúzľujúcou voľbou na nahradenie bežného vypínača v odkrytej elektrickej inštalácii.

Ako sa líši diverter od jističa?

Obe sú elektrické zariadenia používané na prerušenie alebo kontrolu prúdu v elektrickom obvode. Avšak, odlišujú sa niektorými rozdielmi.

  • Spínač je unipolárne zariadenie, čo znamená, že je navrhnutý na prerušenie alebo umožnenie prúdu v jednom obvode. Inými slovami, spínač môže otvoriť alebo uzavrieť iba jeden elektrický obvod. Spínače sa bežne používajú na zapínanie a vypínanie svetiel, zásuviek a iných elektrických zariadení.
  • Diverter na druhej strane je multipolárne zariadenie navrhnuté na smerovanie prúdu v dvoch alebo viacerých obvodoch. Diverter dokáže pripojiť alebo odpojiť dva alebo viac elektrických obvodov, čo umožňuje zmeniť smer elektriny. To znamená, že sa dá použiť na zapínanie a vypínanie jedného svetla z viacerých miest pomocou rôznych tlačidiel.

Tento produkt môže byť použitý ako diverter aj ako spínač, v závislosti od toho, čo je potrebné v elektrickom systéme.

Prečo si vybrať porcelánový diverter?

Obe sú to elektrické zariadenia používané na prerušenie alebo riadenie toku prúdu v elektrickom obvode. Sú však od seba oddelené niekoľkými rozdielmi.

  • Spínač je unipolárne zariadenie, čo znamená, že je navrhnutý na prerušenie alebo povolenie toku prúdu v jednom obvode. Inými slovami, spínač môže otvárať alebo zatvárať iba jeden elektrický obvod. Spínače sa bežne používajú na zapínanie a vypínanie svetiel, zásuviek a iných elektrických zariadení.
  • Diverter na druhej strane je multipolárne zariadenie navrhnuté na riadenie toku prúdu v dvoch alebo viacerých obvodoch. Diverter dokáže pripojiť alebo odpojiť dva alebo viac elektrických obvodov, čo umožňuje zmeniť smer elektrickej energie. To znamená, že ho je možné použiť na zapínanie a vypínanie jedného svetla z viacerých miest pomocou rôznych tlačidiel.

Tento výrobok môže byť použitý ako diverter aj ako spínač, podľa toho, čo je potrebné v elektrickom systéme.

Prečo si vybrať porcelánový diverter?

Porcelán je vynikajúcim materiálom na použitie v elektrických systémoch vďaka jeho izolačným a tepelne odolným vlastnostiam. Okrem toho sa ľahko formuje a dekoruje, čo robí tento diverter nielen funkčným, ale aj esteticky príjemným na zahrnutie do vášho osvetlenia na stene.

Aké sú technické vlastnosti tohto porcelánového divertera?

Čierny porcelánový diverter s motýliacou maticou je ideálny na zapínanie a vypínanie jedného svetla z viacerých miest pomocou rôznych tlačidiel. Toto vám poskytuje väčšiu kontrolu nad osvetlením bez toho, aby ste sa museli presúvať z jednej strany miestnosti na druhú. Navyše, vďaka jeho kompatibilite s vintage elektrickými systémami, môže byť tento diverter použitý aj pri obnove antických alebo historických domov.

Čierna: najelegantnejšia farba

Čierna porcelánová prepinacia skrutka sa odlišuje od ostatných vďaka svojej prepracovanej farbe, ktorá dodáva sofistikovaný dotyk do každej miestnosti. Čierna je všestranná farba, ktorá sa ľahko hodí k rôznym dekoratívnym štýlom od moderných po vintage. Okrem toho ju ponúkame v rovnakej širokej škále farieb ako ktoré môžete nájsť u motýlikovej matice, pre plne prispôsobiteľnú a kvalitnú súčiastku.

V zhrnutí, čierna porcelánová skrutka s motýlikovou maticou je funkčnou a jedinečnou súčiastkou perfektnou pre vintage elektroinštalácie (najmä v kombinácii s prepletanými káblami a porcelánovými rozvodmi). Motýliková matica pridáva štipku jedinečnej kreativity, zatiaľ čo zostáva jednoduchá a ľahko použiteľná. Či už sa snažíte obnoviť pôvodný vzhľad nádherného starožitného domu, alebo chcete pridať retro nádych do vášho elektroinštalácie, biela porcelánová skrutka s motýlikovou maticou je pre vás správna voľba.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Stiahnuť montážny návod
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Čierna keramická prepínač/diverter 10AX250V na stenu s motýliacim maticovým uzáverom

  • Rozmery: Ø 66,5 mm, v 69 mm
  • Základná farba: čierna; farba motýliacieho maticového uzáveru: biela, čierna, červená
  • Značka CE kvality
  • Hodnotené napätie: 250 Voltov AC
  • Frekvencia: 50-60 Hz
  • Hodnotený prúd: 16 A
  • Typ pripojenia: Skrutkové spojenie

Uchytenie na stenu - Skrutky a dýzy sú súčasťou balenia

Pozor:

  • Obmedzené na použitie v interiéroch
  • Pred inštaláciou sa poraďte s odborníkom
  • Na použitie v osvetľovacích systémoch s tradičnými zástrčkami
  • Používajte iba dvojitý izolačný textilný kábel (viď výber Creative-Cables)
  • Prvý izolátor/uchytenie na stenu musí byť umiestnený na maximálnej vzdialenosti 5 cm od zásuvky, spojovacej krabice alebo divertera. Ostatné musia byť umiestnené v intervaloch 80/100 cm.
 
Vlastnosti
MateriálPorcelán
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

Príslušenstvo

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu