Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BPBOXSW079BIA


Nový produkt

Dostupný

28,60 €

- +

Biela porcelánová prepínač s reguláciou krútiacim diskom je dokonalým doplnkom pre vytvorenie jedinečného retro dotyku akéhokoľvek systému vystaveného elektrickému prúdu. Tento komponent sa používa na zapínanie a vypínanie jedného svetla z viacerých miest pomocou otočenia maticou.

Čo rozumieme pod pojmom "rozbočovač"?

Rozbočovač je elektrická zložka používaná v obvode na kontrolu prúdu elektrického prúdu v jednom alebo viacerých smeroch. V podstate vám umožňuje vybrať si konkrétny zdroj napájania a prerušiť prúd elektrickej energie. Najčastejšie sa používa na ovládanie osvetlenia v miestnosti, ako napríklad na zapínanie alebo vypínanie látok. Biely porcelánový rozbočovač s motýľou maticou je okúzľujúcou voľbou pre nahradenie štandardného vypínača v systéme vystaveného elektrickému prúdu.

Aký je rozdiel medzi rozbočovačom a vypínačom?

Sú to oba elektrické zariadenia, ktoré sa používajú na prerušenie alebo kontrolu prúdu v elektrickom obvode. Odlišujú sa však niekoľkými rozdielmi.

  • Spínač (switch) je unipolárnym zariadením, čo znamená, že je navrhnutý na prerušenie alebo povolenie prúdu v jednom obvode. Inými slovami, spínač môže otvoriť alebo uzavrieť len jeden elektrický obvod. Spínače sa bežne používajú na zapínanie a vypínanie svetiel, zásuviek a iných elektrických zariadení.
  • Diverter na druhej strane je multipolárnym zariadením navrhnutým na riadenie prúdu v dvoch alebo viacerých obvodoch. Diverter dokáže pripojiť alebo odpojiť dva alebo viac elektrických obvodov, čo umožňuje zmeniť smer elektrickej energie. To znamená, že sa môže použiť na zapínanie a vypínanie jedného svetla z rôznych miest pomocou rôznych tlačidiel.

Tento výrobok môže byť použitý ako diverter aj ako spínač, v závislosti na tom, čo je potrebné v elektrickom systéme.

Prečo si vybrať porcelánový diverter?

Porcelán je vynikajúcim materiálom na použitie v elektrických systémoch vďaka jeho izolačným a tepelne odolným vlastnostiam. Navyše je ľahko formovateľný a zdobiteľný, čo robí tento diverter nielen funkčným, ale aj esteticky príjemným na zahrnutie do vašej stenskej osvetľovacej inštalácie.

Aké sú technické vlastnosti tohto porcelánového divertera?

Biely porcelánový diverter s motýlikovou maticou je ideálny na zapínanie a vypínanie jedného svetla z rôznych miest pomocou rôznych tlačidiel. To vám poskytuje väčšiu kontrolu nad osvetlením bez toho, aby ste sa museli pohybovať z jednej strany miestnosti na druhú. Okrem toho vďaka svojej kompatibilite s vintage elektrickými systémami môže byť tento diverter tiež použitý pri obnove antických alebo historických domov.

Jedinečná motýliková matica

Krídlová matica je dizajnový prvok navrhnutý spoločnosťou Creative-Cables, ktorý robí tento vypínač jedinečným. Okrem toho, že dodáva elektrickému systému vintage vzhľad, je tiež extrémne ľahká na použitie. Ergonomický tvar umožňuje jednoduché zapínanie a vypínanie svetiel krútením matice. Okrem toho ju ponúkame v rovnakej širokej škále farieb ako krídlovú matice, aby bol komponent plne prispôsobený a kvalitný.

Zhrnutie: Biely porcelánový vypínač s krídlovou maticou je funkčný a jedinečný komponent dokonalý pre vintage elektrickú inštaláciu (hlavne keď je kombinovaný s prepletenými káblami a porcelánovými zásuvkami). Krídlová matica pridáva nádych jedinečnej kreativity a zároveň je jednoduchá a ľahká na použitie. Či už sa snažíte obnoviť pôvodný vzhľad nádherného historického domu alebo chcete do svojho elektrického systému pridať retro viby, biely porcelánový vypínač s krídlovou maticou je pre vás správna voľba.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Stiahnuť montážny návod
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Biela porcelánová 10AX250V stena spínač/distribútor s krídlovým matkou

  • Rozmery: Ø 66,5 mm, výška 69 mm
  • Základná farba: biela; farba motýlová matica: biela, čierna, červená
  • Značka kvality CE
  • Hodnotené napätie: 250 Voltov AC
  • Frekvencia: 50-60 Hz
  • Hodnotený prúd: 16 A
  • Typ pripojenia: Skrutkový závit

Pripevnenie na stenu - Skrutky a hmoždenky sú súčasťou balenia

Pozor:

  • Obmedzené na použitie v interiéri
  • Kontaktujte odbornú pomoc pred inštaláciou
  • Na použitie v osvetľovacích systémoch s tradičnými zástrčkami
  • Používajte iba dvojitý izolačný textilný kábel (pozrite si výber Creative-Cables)
  • Prvý izolátor/úchytný prvok na stene musí byť umiestnený maximálne 5 cm od zásuvky, rozvádzača alebo distribútora. Ostatné musia byť umiestnené v intervaloch 80/100 cm.
 
Vlastnosti
MateriálPorcelán
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

Príslušenstvo

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu