Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BFIN272-SST


Nový produkt

Dostupný

58,00 €

- +

Ak hľadáte nástenné svietidlo s moderným a prispôsobivým dizajnom, toto kovové svietidlo, ktoré vzniklo spojením spojením svietidla Snake do zástrčky a dreveného stojana Pinocchio, by pre vás mohlo byť ideálnou voľbou.

Čo je na tomto svietidle také zvláštne?

Má dva charakteristické znaky, ktoré ho odlišujú od všetkých ostatných.

  • Vďaka textilnému káblu, zástrčke a vypínaču Creative-Cables môžete s touto lampou ľahko osvetliť akúkoľvek časť miestnosti. bez nutnosti zložitej inštalácie. Potrebujete len elektrickú zásuvku a je to hotové.
  • Drevený stojan Pinocchioje navrhnutý tak, abyumožniť prechod hotových svietidiel bez nutnosti vŕtať diery do steny. Kábel je navinutý okolo drevených podpier s vrúbkovaním na oboch koncoch držiaka, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú inštaláciu. Rameno Pinocchia je navyše pohyblivé a možno ho upevniť v troch rôznych výškach, aby bolo možné dosiahnuť požadovaný estetický výsledok.

Toto riešenie vám umožní vytvoriť originálny a funkčný svetelný bod bez toho, aby ste museli meniť existujúcu elektrickú inštaláciu. Svietidlo stačí zapojiť do najbližšej elektrickej zásuvky a pripevniť na stenu miestnosti.

V akých farbách je táto lampa k dispozícii?

Toto kovové nástenné svietidlo je k dispozícii vrôznych povrchových úpravách, buď farebné a hravé, alebo minimalistické a elegantné, aby vyhovovali každému vkusu a potrebám v oblasti zariaďovania. Výber správnej povrchovej úpravy môže pomôcť vytvoriť dokonalú atmosféru v miestnosti, či už ide o mäkké osvetlenie pre romantickú atmosféru alebo jasné svetlo pre svetlú pracovňu. Toto kovové nástenné svietidlo budete môcť skombinovať aj s akýmkoľvek lampou, pre koordinovaný a prekvapivý výsledok.

Ak hľadáte ľahko inštalovateľné, univerzálne nástenné svietidlo s moderným dizajnom, kovový Snake je pre vás tou správnou voľbou. Vďaka držiaku Pinocchio si budete môcť vytvoriť originálny a funkčný svetelný bod bez obmedzenia existujúceho elektrického systému. Okrem toho vám výber rôznych povrchových úprav umožní prispôsobiť svietidlo Snake vášmu štýlu zariaďovania.

Viac detailov

  • Detaily
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

SnakeBis zapojenie s kovovým objímkou a elektrickým káblom:

  • 2,5 m textilný kábel 2x0,75 vo vybranom vyhotovení (100 cm od zástrčky k vypínaču + 150 cm od vypínača k objímke)
  • Objímka E27 z hladkého termoplastického materiálu s kovovým tienidlom vo vybranej povrchovej úprave, max. 57 W, ⌀ 42 mm v 62 mm (pre súpravu objímky s povrchovou úpravou čierna, biela a saténový titán) ⌀ 43 mm, v 67 mm (pre súpravu objímky s povrchovou úpravou modrá )
  • idvojpólový vypínač vo vybranom vyhotovení
  • 2-pólová 10A európska zástrčka vo vybranom vyhotovení

Pinocchio: nástenný držiak z bukového dreva

  • Rozmery stojana: výška: 24,5 cm, šírka: 3,5 cm, hĺbka: 3,9 cm
  • Rozmery ramena: dĺžka: 24,5 cm, šírka: 1,4 cm, hĺbka: 1,2 cm

Upozornenie::

  • maximálne vysunutie na držiaku: 27,2 cm
  • maximálna nosná hmotnosť: 2,3 kg

Vyrobené v Taliansku

Žiarovka pre súpravu objímky čierna a modrá [BB-P04]: LED, Globe G125, E27, porcelánový efekt, 220/240 V, 7 W, 640 LM, 2700 K, trieda F, šírka 125 mm, výška 178 mm, stmievateľná
Žiarovka pre matnú bielu povrchovú úpravu sady objímky [BB-C07]: LED, Globe G125, E27, zlatá, 220/240V, 4W, 250 LM, 1800K, šírka 125 mm, výška 178 mm, stmievateľná
Žiarovka pre sadu objímok s titánovým saténovým povrchom [DL700179]: LED, Globe G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, šírka 125 mm, výška 175 mm, stmievateľná

Certifikát CE

Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

Menu