Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BFIN272L04-SST


Nový produkt

Dostupný

57,60 €

- +

Spojením svietidla Snake do zástrčky od spoločnosti Creative-Cables a dreveného stojana Pinocchio vzniklo drevené nástenné svietidlo, ktoré je ideálne na dodanie elegancie a originality do každej miestnosti.

Čo je na tejto lampe také výnimočné?

Snake sa skladá z objímky z prírodného dreva, textilného kábla Creative-Cables, zástrčky a vypínača. Originálne nástenné svietidlo tvorí držiak tzv. Pinocchio,je navrhnutý tak, aby umožňoval prechod už zapojených svietidiel: kábel nemusí prechádzať cez otvory, ale je navinutý okolo vrúbkovaných drevených podpier, ktoré sú na oboch koncoch. Rameno Pinocchia, vyrobené zo 100 % talianskeho remeselne opracovaného dreva, je pohyblivé a možno ho upevniť v troch rôznych výškach, aby sa dosiahol požadovaný estetický výsledok. Vďaka tejto funkcii sa dokonale prispôsobí akémukoľvek interiéru, klasickému aj modernému.

Kde možno toto svietidlo umiestniť?

Vďaka tomuto riešeniu môžete vytvoriť originálne a funkčné svetelné body bez akýchkoľvek obmedzení existujúcej elektrickej inštalácie. Toto drevené nástenné svietidlo je totiž vybavené textilným káblom a zástrčkou a na jeho inštaláciu nepotrebujete žiadne elektrotechnické zručnosti. Jednoducho zapojte svietidlo do najbližšej elektrickej zásuvky a pripevnite ho na stenu vašej miestnosti.

Do akého prostredia je táto lampa vhodná?

Toto nástenné svietidlo je navrhnuté v minimalistickom a elegantnom štýle a je ideálne pre milovníkov čistého a rafinovaného dizajnu. Drevo dodáva svietidlu nádych tepla a originality a robí z neho skutočné umelecké dielo.

Ak hľadáte drevené nástenné svietidlo s originálnym a elegantným dizajnom, toto je pre vás ideálna voľba. Vďaka nosnej konštrukcii Pinocchio vám toto svietidlo umožní vytvoriť funkčné a originálne svetelné body bez toho, aby ste museli akokoľvek revidovať existujúci elektrický systém. Vďaka jednoduchej inštalácii je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú nástenné svietidlo s jedinečným a moderným dizajnom.

Viac detailov

  • Detaily
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

SnakeBis zapojenie s dreveným držiakom lampy a elektrickým káblom:

  • 2,5 m textilný kábel 2x0,75 RN06 Juta (100 cm od zástrčky k vypínaču + 150 cm od vypínača k objímke )
  • Objímka E27 z hladkého termoplastu s drevenou päticou vo vybranom vyhotovení, max. 57 W, ⌀ 50 mm, v 95 mm
  • dvojpólový vypínač
  • 2-pólová 10A európska zástrčka

Pinocchio: nástenný držiak z bukového dreva

  • Rozmery stojana: výška: 24,5 cm, šírka: 3,5 cm, hĺbka: 3,9 cm
  • Rozmery ramena: dĺžka: 24,5 cm, šírka: 1,4 cm, hĺbka: 1,2 cm

Upozornenie:

  • maximálne vysunutie na držiaku: 27,2 cm
  • maximálna nosná hmotnosť: 2,3 kg

Vyrobené v Taliansku

Žiarovka [BB-P04]: LED, Globe G125 E27, porcelánový efekt, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, trieda F, šírka 125 mm, výška 178 mm, stmievateľná

Certifikát CE

Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu