Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BABW6019


Nový produkt

Dostupný

131,60 €

- +

Ak hľadáte stolnú lampu, ktorá je funkčná, elegantná a má jedinečný charakter, táto originálna zelená lampa je ideálnym riešením, ktoré dodá každému interiéru nádych sviežosti a vitality a vytvorí uvoľňujúcu a príjemnú atmosféru.

Aké vlastnosti má táto lampa?

V tejto hravej pastelovo zelenej verzii je naša ikonická Posaluce Cubetto stolová lampapredstavujeminimalistický a nevyhnutný drevený podstavec v tvare kocky, maľovaný v žiarivej pastelovej zelenej farbe, ktorý sa hodí k modernému, škandinávskemu alebo vychytenému interiéru.

Vhodný sfarbený textilný kábel biely vypínač a zástrčka ladia s lakovaným dreveným podstavcom, čím vytvárajú zaujímavý efekt estetickej kontinuity. Textilný kábel Creative-Cables je dlhý približne 2 metre, čo je dosť na to, aby ste mohli zelenú stolnú lampu umiestniť kamkoľvek chcete, a zároveň je maximálne praktický.

Dodatočný prvok: žiarovka s porcelánovým efektom

Aby sme dokončili vzhľad tejto krásnej stolovej lampy, skombinovali sme ju so žiarovkou s porcelánovým efektom, ktorá rozptyľuje teplé a príjemné svetlo, čím vytvára útulnú a relaxačnú atmosféru. Žiarovka s porcelánovým efektom sa dokonale hodí k drevenému podstavcu natretému pastelovou zelenou farbou, čím vytvára dokonalú harmóniu materiálov a farieb.

Ak hľadáte stolnú lampu s jedinečným dizajnom a živým charakterom, naša zelená stolná lampa je pre vás ideálnym riešením. Vďaka kubickej drevenej základni natretej pastelovou zelenou farbou, zodpovedajúcemu textilnému káblu s vypínačom a zástrčkou a žiarovke s porcelánovým efektom sa táto stolová lampa hodí do každej miestnosti a prostredia a vytvorí uvoľňujúcu a príjemnú atmosféru. Nenechajte si ujsť príležitosť dodať svojmu domovu alebo firme nádych sviežosti a vitality pomocou našej zelenej stolnej lampy.

Viac detailov

  • Detaily
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Stolová lampa sa skladá z:

  • Cubetto zo zeleného lakovaného dreva, veľkosť strán 9,3 cm - objímka: E27 max 70W; napätie: 220-240V
  • 2 m textilný kábel 2x0,75 zelený RZ06 (150 cm od zástrčky k vypínaču + 50 cm od vypínača k Posaluce Cubetto)
  • 2-pólová 10A európska zástrčka biela
  • dvojpólový vypínač farba biela

Certifikát CE

Vyrobené v Taliansku

Žiarovka [DL700242]: LED, Creta E27 Porcelán, 220/240 V, 6 W, 540 LM, 2700 K, trieda F, šírka 118 mm, výška 130 mm, stmievateľná

Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu