Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BKB3D27


Nový produkt

Dostupný

11,00 €

- +

Pozdvihnite svoje izby na novú úroveň s novou súpravou objímok na lampy Creative-Cables: produkt, v ktorom sa kreativita prelína s udržateľnosťou, vyrobený výlučne z recyklovaného plastu pomocou technológie 3D tlačiarne. Jedinečný dizajnový kúsok, ktorý spája estetiku, udržateľnosť a inovácie.

Farebná, zábavná objímka E27 s výrazným tvarom a silnou osobnosťou, ktorá dokonale vystihuje štýl Creative-Cables. Výrobok, v ktorom je vzhľad rovnako výrazný ako štruktúra - s vystúpenými stredovými kruhmi - a farba vďaka nádherným odtieňom a tónom, v ktorých je prezentovaný.

Čím je táto objímka taká výnimočná?

Táto objímka je jedinečná vďaka viacerým vlastnostiam:

  • charakteristický tvar získaný pomocou 3D tlačiarne
  • textúra s vystúpenými stredovými kruhmi
  • elegantná paleta farieb: prírodné alebo živé farby, ktoré sa prispôsobia každému prostrediu
  • Nízky vplyv na životné prostredie: výrobok bol vytvorený úspornejším výrobným procesom, ktorý si nevyžaduje vytváranie foriem, a je vyrobený zo 100 % recyklovaného plastu pochádzajúceho z vysledovateľných zdrojov.

Recyklovaný plast: pozitívna ekologická stopa

Táto objímka E27 je ešte výnimočnejšia vďaka materiálu: recyklovanému plastu. Týmto spôsobom výrobok pomáha znižovať vplyv na životné prostredie a podporuje obehové hospodárstvo. Výberom tejto objímky na žiarovku prispejete k zníženiu opätovného použitia materiálu a plastového odpadu na skládkach.

Aká škála farieb je k dispozícii?

Objímka z recyklovaného plastu je k dispozícii v rôznych odtieňoch a farbách. Či už hľadáte jednoduchú, nenápadnú objímku na lampu, alebo zábavnú, odvážnejšiu, nájdete tu svoju ideálnu voľbu.

Extra lesk

Na rozdiel od iných typických objímok na lampy sa táto položka mení na pútavý ozdobný prvok, ktorý dokáže vylepšiť štýl každej miestnosti.

Tento držiak lampy vyrobený z recyklovaného plastu prostredníctvom 3D tlače je inovatívnym dizajnovým prvkom, ktorý spája estetiku a udržateľnosť. Vďaka eklektickej štruktúre, netradičnému tvaru, recyklovanému materiálu a širokej škále farieb dokáže táto objímka zmeniť osvetlenie každej miestnosti, dodať jej kúzlo a prispieť k udržateľnejšej budúcnosti.

Viac detailov

  • Detaily
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Súprava objímky E27 zo 100 % recyklovaného PLA so skrytou káblovou objímkou:

  • ⌀ 41 mm
  • v 71 mm
  • ⌀ vrchný otvor 10 mm

Hladká termoplastická objímka E27, značka kvality ENEC.
Technopolymérová svorka na kábel je súčasťou balenia.

Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu