Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BIP44-E27-2


Nový produkt

Dostupný

8,90 €

- +

Veľké výsledky s malým produktom. Objímka E27 s krúškami na tienidlo je dokonalým riešením na osvetlenie akéhokoľvek prostredia. Tento produkt je patentovaný spoločnosťou Creative-Cables a odlišuje sa od inýchsvojimi zmenšenými rozmermi a modernými a jednoduchými líniami Dovoluje vybrat akékoľvek tienidlo a tak Vám umožní vytvárať nápadné svetelné kompozície podľa vášho vkusu a to bez použitia rozety. Objímku E27 je možné namontovať priamo na akúkoľvek stenu alebo strop.

Navyše vďaka špeciálnej membráne ktorá chráni vnútornú časť, má objímka E27 zaručený stupeň ochrany IP44, vďaka čomu je vhodná aj do exterieru - pod prístrešok, na terasu ale aj napríklad v kúpeľni, v blízkosti zrkadla alebo nad ním.

Kde všade môžeme túto objímku použiť?

Objímka Creative-Cables E27 vďaka svojej všestrannosti môže byť použitá v interiéri aj v exteriéri: kuchyňa, pracovňa, obývacia izba, terasa a ešte oveľa viac. Kompaktný dizajn a menšie rozmery znamenajú, že tento produkt možno jednoducho inštalovať aj v menších priestoroch, pre vnútorné aj vonkajšie inštalácie a s rôzmyni druhmi tienidiel

Prečo by ste si mali vybrať objímku E27 aké ma výhody?

Objímky so závitom E27 patrí medzi najbežnejšie a najpredávanejšie na trhu. Jedným z dôvodov je jednoduchosť používania.: Všetko, čo musíte urobiť, je našróbovať žiarovku so závitom E27 a hotovo! Žiarovka bude ďalej zaistená vďaka skrutkovému uchyteniu, vo vnútornej časti objímky, ktoré zaisťuje jej pevné uchytenie, čím sa výrazne znižuje riziko náhodného pádu a poškodenia.

Ďalšou výhodou objímky E27 je jej flexibilitaa všestrannosť.Rovnaká objímka je kompatibilný s rôznymi druhmi žiaroviek, vďaka čomu je ideálna na použitie pri mnohých rôznych príležitostiach a obmedzuje potrebu nákupu nového príslušenstva pre každú žiarovku.

Objímka E27 jecenovo dostupná a jedna z najpredávanejších a najoblúbenejších z príslušenstva.

Čo znamená stupeň ochrany IP44 v objímke žiarovky?

Kód IP44 špecifikuje stupeň ochrany objímky s krúškami na tienidlo proti prachu, cudzími telesami a vlhkosti. Prvá 4 uvádza, že objímka je chránená pred vniknutím telies s priemerom väčším ako 1 mm, zatiaľ čo druhá 4 znamená, že objímka je chránená pred striekajúcou vodou zo všetkých smerov.To znamená, že objímku s krúškami na tienidlo Creative-Cables môžme pouziť aj do exteriéru a do určitej miery vydrží náročné poveternostné podmienky, ale nesmie byť priamo vystavený dažďu.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Stiahnuť montážny návod
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Technické špecifikácie:
Termoplastová objímka s PVC tesnením. S krúškami na tienidla.

  • Závit: E27
  • Napätie: 220/240V
  • Trieda: II
  • Stupeň ochrany: IP44
  • Rozmery: priemer Ø 50 mm, výška 60 mm
  • Svorky: skrutkové pre pevné alebo ohybné káble od 0,75-1,5 mm2

Vyrobené v Taliansku

Certifikácia: CE

Skrutky a hmoždinky na montáž na stenu nie sú súčasťou balenia.

 
Vlastnosti
Typ produktuObjímka pre tienidlo
ProstredieExteriér, Interiér
VypínačNie
Stupeň ochranyIP44
MateriálTermoplast
ZávitE27
Farba svetla2700°K
Svetelný tok640 Lm
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu