Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BPDEMDR3

personalizza Prisposôbiť
Eiva


Nový produkt

Dostupný

118,20 €

- +

Hľadáte vonkajšie osvetlenie na verandu? Chcete vo vašej záhrade vytvoriť príjemnú atmosféru pomocou osvetlenia, ktoré odráža váš osobný štýl? Hľadáte svietidlo na osvetlenie večernej paluby? Vďaka svetelnému riešeniu EIVA môžete konečne zmeniť vzhľad svojich vonkajších priestorov a spoľahnúť sa na bezpečnosť produktu vyrobeného v Taliansku, ktorý je celkom vodotesný.

Táto závesná lampa doplnená o tienidlo je vybavená silikónovou objímkou EIVA a stropnou rozetou: veľmi kvalitné komponenty s krytím IP65, odolné voči vode a dažďu. Všetky komponenty sú navrhnuté a patentované spoločnosťou Creative-Cables.
Vďaka základným líniám a minimalistickému dizajnu veľkého tienidla v tvare LP platne vyrobeného z materiálu Dibond môžete vytvoriť moderný štýl v akomkoľvek prostredí. Vyberte si tienidlo, ktoré najlepšie vyhovuje vašim potrebám: hliník pre nadšencov priemyselného štýlu, biela a čierna pre tých, ktorí hľadajú jednofarebné prevedenie - s použitím buď lesklejšej, buď matnejšej strany - alebo obojstranná medená a mosadzná verzia, ktorá dodá vášmu vonkajšiemu priestoru retro vzhľad.

Stropnú rozetu môžete namontovať na stenu alebo na strop, čo umožňuje využiť už existujúce elektrické prípojky, zatiaľ čo vďaka decentralizéru sa môžete rozhodnúť, kam lampu umiestnite, a prenesiete osvetlenie presne tam, kde potrebujete.

Táto závesná lampa je kompletne zostavená a pripravená na inštaláciu. Môžete ju zakúpiť spoločne so svetelným zdrojom: vybrali sme pre vás priehľadnú LED s dlhým vláknom G125. Ak hľadáte zdroj svetla v inom štýle, môžete si vybrať z našej širokej ponuky viac ako 200 druhov žiaroviek.

Všetky svietidlá Creative-Cables sú projektované a zostavované v Taliansku a sú testované a certifikované CE podľa najprísnejších platných predpisov nezávislými laboratóriami: ďalší dôvod, aby ste si vybrali kvalitu výrobkov Creative-Cables.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Stiahnuť montážny návod
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Závesná lampa do exteriéru sa skladá z:
500 cm neoprénového kábla 2x1,00 zvolenej farby do exteriéru IP65
1 IP65 jemná silikónová rozeta zvoleného povrchu do exteriéru
1 EIVA E27 IP65 objímka so závitom a krúžkami pre tienidlo
1 jemná silikónová krytka na objímku zvoleného povrchu
1 decentralizér s montážnou súpravou na stenu / strop
1 Dibond® tienidlo v tvare LP platne zvolenej povrchovej úpravy o priemere 400 mm a výške 3 mm

Svetelný zdroj [BB-E05]: LED, číra, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, šírka 125mm, výška 178mm

Vyrobená v Taliansku.

 
Vlastnosti
MoodModern, Minimal
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálDibond
ZávitE27
ŽiarovkaÁno, Nie
StmievateľnáÁno
TienidloS tienidlom
Svetelný rozsahRozptýlený
InteligentnáNie
Uhol osvetlenia180°
Farba svetla2700°K
Svetelný tok470 Lm
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu