Chat with us, powered by LiveChat

Creative-Cables sa spája s biohotelom Kenners LandLust

Toto miesto, ktoré je ekologickým priekopníkom od roku 2000, vyniká ekologicky uvedomelou rekonštrukciou a bohatým výberom ekologických produktov. Ideálne útočisko pre tých, ktorí hľadajú hlboké spojenie s prírodou bez toho, aby museli robiť kompromisy v oblasti pohodlia.

Biohotel Kenners LandLust sa nachádza v regióne Wendland v Dolnom Sasku neďaleko Hamburgu a Hannoveru. Okrem hlavnej stavby, ktorá bola postavená na viac ako 160 rokov starej farme, bola v roku 2023 predstavená séria rozmanitých domčekov na strome. Tieto architektonicky inovatívne, úplne udržateľné a osvetlené svietidlami Creative-Cables izby a apartmány dokonale splývajú s okolitou prírodou.

Netradičné nástenné svietidlá

  • 59,00 € Dostupný
    Ak potrebujete premeniť akýkoľvek svetelný zdroj na lampu, táto Fermaluce je pre vás ako stvorená. Vďaka ružici so vstavaným vypínačom nie je potrebné búrať steny alebo rozoberať už existujúce elektrické systémy. Všetko, čo musíte urobiť, je nainštalovať ho do už existujúceho svetelného vývodu a ovládať ho jednoduchým zapnutím/vypnutím.Vďaka...
  • 26,00 € Produkt je dostupný vo viacerých variantoch
    Produkt je dostupný vo viacerých variantoch
    Toto farebné silikónové závesné svietidlo sa môže pochváliť základným a všestranným dizajnom a širokou škálou klasických alebo žiarivejších farieb. Ideálne riešenie, ktoré doplní každé moderné a súčasné prostredie.Farebné silikónové povrchy a zodpovedajúce textilné káble robia z tohto svietidla zábavný kúsok do každej miestnosti. Hrajte sa s rôznymi...

V srdci každého domčeka na strome nájdete rustikálne drevené postele s výhľadom na mohutné okná a osvetlené našimi lampami Fermaluce Flex 30 Pastel s mini ružicou a vypínačom a mini reflektorom GU1d0. Flexibilný nadstavec a reflektor vytvárajú funkčné a všestranné svietidlo, ktoré možno tvarovať a nastaviť podľa vašich predstáv a nasmerovať svetelný lúč tam, kde je to potrebné. Okrem toho stropná ružica so zabudovaným tlačidlom zapnutia/vypnutia poskytuje úplnú kontrolu nad osvetlením bez potreby samostatného vypínača.

Zavesené v prírode

Jediná závesná lampa osvetľuje spálňu aj obývaciu izbu a plynulo dopĺňa okolitý nábytok a doplnky. Na umiestnenie svetelného zdroja ďalej od ružice sa použil decentralizátor zaistený záchytnou skrutkou. Záchytná skrutka je nevyhnutná aj na zabránenie pohybu kábla.

Nech je svetlo

  • 79,00 € Dostupný
    Malá a osobitá lampička? Predstavujeme vám naše Fermaluce nastaviteľné bodové svietidlo s dvoma mini reflektormi GU1d0. Univerzálne nástenné svietidlo, ktoré zaberá málo miesta a svojím silným, nastaviteľným svetelným lúčom prináša zmenu, ktorú hľadáte.Vďaka širokej škále farieb (od jednoduchej a elegantnej čiernej a bielej až po žiarivé pastelové...

V týchto jedinečných, prírodou inšpirovaných miestnostiach nájdete sériu nástenných svietidiel. K dispozícii sú jednoduché alebo dvojité svietidlá s možnosťou pripojenia stropných ružíc alebo zástrčiek, ktoré poskytujú cielené osvetlenie kľúčových oblastí, ako je vchod alebo ďalšie posteľné lôžko, a zároveň dodávajú priestoru farbu a osobitosť.

Zverejnené v 2023-11-13

Menu