Chat with us, powered by LiveChat

Kovové a matné....

Na základe mnohých podnetov od zákazníkov a s cieľom rozšíriť vám možnosti výroby vlastných svietidiel, sme našu ponuku matných kovových komponentov doplnili o ďalšie "kovové" farby. Popri bielej a čiernej sú odteraz v našej ponuke dostupné kovové komponenty aj v matnej medenej, mosadznej a chrómovanej farbe. Matný, alebo anglicky "brushed" efekt sme dosiahli procesom galvanizácie a na kovových komponentoch vyzerá naozaj jedinečne. V matnom prevedení sú k dispozícii nasledujúce kovové produkty:

Valcové kovové stropné rozety predstavujú jeden z najzákladnejších a najpotrebnejších komponentov používaných pri výrobe svietidiel. Naše rozety majú priemer 120 mm, sú dostupné v prevedení s 1 až 7 otvormi, prípadne bočnými otvormi. Sú dodávané spolu s káblovými svorkami, ktoré môžu byť kužeľové plastové alebo valcové kovové.

Kovové valcové objímky sú určené predovšetkým pre svietidlá bez tienidla a dávajú vám priestor na obohatenie svietidla originálnou žiarovkou. Skladajú sa z vonkajšieho kovového pohárika s výškou 62 mm, E27 objímky z termoplastu a káblovej svorky. Káblovú svorku si môžete vybrať kužeľovú plastovú alebo kovovú valcovú v troch dĺžkach.

Kábové svorky predstavujú pri výrobe svietidiel veľmi dôležitú súčiastku. Jej pomocou sa napájací kábel fixuje k rozete a prenáša na ňu celú tiaž svietidla. Rovnako sa s jej pomocou upevňuje objímka ku káblu, aby celá záťaž objímky, žiarovky a prípadného tienidla nebola len na napájacích konektoroch objímky. Káblové svorky sú k dispozícii v 3 dĺžkach: 17 mm, 70 mm a 150 mm.

Predlžovacie rúrky slúžia primárne na predĺženie vzdialenosti medzi rozetou a objímkou svietidla. V podstate sa jedná o kovovú rúrku, ktorá má na oboch koncoch vnútorný závit M10, na ktorý je možné pomocou závitových rúrok pripevniť potrebnú súčiastku, väčšinou rozetu alebo objímku. V súčasnosti máme k dispozícii rovné a ohnuté predlžovacie rúrky. Rovné rúrky sú dostupné v 6 dĺžkach od 50 do 300 mm.

Tub-E14 je valcové bodové tienidlo pre žiarovky E14, ktoré umožňuje vytvoriť jednoduché a esteticky veľmi hodnotné  bodové svietidlo. Jedná sa o kovový valček pripevnený ku objímke, ktorý má nepriehľadné steny a smeruje svetlo žiarovky kolmo nadol, presne na miesto, kam ho namierite. Viac informácií o tienidle nájdete na tomto odkaze.

Zverejnené v 2020-02-16 Nové produkty

Menu