Chat with us, powered by LiveChat

Kožené svietidlá

Predstavujeme vám našu Creative-Cables kolekciu kožených komponentov a hotových svietidiel. Jej ťažiskovými prvkami sú E27 objímka a stropná rozeta vyrobené z dreva a potiahnuté kožou v troch farebných prevedeniach - čiernej, hnedej a bordovej. Oba komponenty sú vyrobené v Taliansku z kvalitných materiálov poctivou remeselnou zručnosťou.
Objímka pozostáva z dreveného korpusu potiahnutého kožou, hladkej E27 objímky z termoplastu a káblovej svorky, ktorá môže byť buď kužeľová z priehľadného plastu alebo kovová valcová. Rozeta, podobne ako objímka pozostáva z dreveného korpusu obaleného kožou, ktorý sa ku stropu montuje pomocou priloženej kovovej konzoly.
Z rozety a objímky je možné vytvárať rôzne zaujímavé svietidlá s jedinečným štýlom a charakterom. Jediné čo potrebujete vybrať je vhodný textilný kábel.
Máme však pre vás aj niekoľko riešení hotových svietidiel.
Jednoduché závesné svietidlo, ktoré pozostáva z koženej rozety, objímky a 1,7 m textilného elektrického kábla, Kožené svietidlo Fermalucejednoduché bodové svietidlo určené na stenu alebo strop a Kožené svietidlo Posaluce, jednoduché a veľmi elegantné kožené svietidlo na stôl.

Zverejnené v 2020-02-16 Nové produkty

Menu