Chat with us, powered by LiveChat

Filé Systém

Klasické svetelné šnúry od Creative-Cables predstavujú praktické a štýlové riešenie osvetlenia interiéru. My sme sa však rozhodli ísť ešte ďalej a otvoriť väčší priestor pre fantáziu pri umiestňovaní svietidiel v interiéri a posunúť hranice ich estetiky. A tak vznikol systém Filé.

Systém Filé funguje na princípe svetelnej šnúry a skladá sa zo 4 jednoduchých súčiastok: 
drevenej rozety s jedným bočným otvorom
objímky so závitom E27
drevenej nástennej vodiacej svorky
drevenej koncovej káblovej svorky
A samozrejme textilného kábla pre svetelné šnúry podľa vlastného výberu.

Kruhy, zákruty, vlnovky, cik-caky...

Filé systém je určený pre tých, ktorí hľadajú moderné a nevšedné riešenie osvetlenia interiéru. Vodiacim prvkom celého systému sú elektrické káble pre svetelné šnúryVďaka ich ohybnosti sa môžete hrať s tvarmi a vytvárať na stenách alebo strope rôzne kruhy, zákruty, vlnovky alebo cik-caky. Je tak ideálny do obytných ale aj verejných priestorov. 

Každá inštalácia bude jedinečná

Ako materiál jednotlivých komponentov sme zvolili drevo, ako spoločný prvok rôznych trendov interiérového dizajnu. Navyše sme ho ponechali v prirodzenej, nefarbenej podobe aby ho bolo možné natrieť prípadne impregnovať podľa aktuálnej potreby: vďaka tomu bude každá inštalácia s použitím systému Filé absolútne jedinečná.

Predpripravené sety

Aj z vlastných skúseností vieme, že kreativite treba niekedy trošku pomôcť. Pripravili sme preto 2 sety systému Filé, ktoré obsahujú všetky potrebné komponenty a sú ihneď určené na montáž:
1. Cik-cak zostava - kratšia zostava pre 2 žiarovky určená na menšie štýlové inštalácie 
2. Priama zostava - dlhšia zostava pre 3 žiarovky určená napr. do chodby alebo haly.

Zverejnené v 2019-11-12 Nové produkty

Menu