Chat with us, powered by LiveChat

Syntax: Výnimočné svetelné inštalácie, jedinečné žiarovky

S14d objímka pre vaše závesné svietidlá a lustre

Syntax® je revolučná objímka s upevnením (závitom) S14d vďaka ktorej bude možné vytvárať absolútne nové formy stropných alebo nástenných svetelných inštalácií s použitím valcových žiaroviek.
Táto minimalistická, zároveň avšak vysoko funkčná objímka môže byť umiestnená na kábel pomocou káblovej svorky alebo inštalovaná s použitím predlžovacích rúrok.
Ponúka množstvo možností použitia naprieč rôznymi štýlmi interiérového dizajnu: od industriálnych loftov, cez  luxusné obývacie priestory a otvorené haly až po moderné monochromatické štúdiá.

Nová generácia valcových žiaroviek
Valcové žiarovky predstavujú výkonný zdroj svetla, ktorý v súčasnosti vďaka LED technológii zažíva svoju renesanciu. V spojení s objímkou Syntax® si určite nájdu svoje pevné miesto vo oblasti dizajnu svietidiel.
Vyberte si zo širokej škály valcových žiaroviek a vytvorte si tak riešenie osvetlenia, ktoré bude presne vyhovovať vašim potrebám: priehľadné, zlaté, dymovo šedé alebo opálové sklenené trubice sú dostupné vo viacerých dĺžkach: malé (300 mm), stredné (500 mm) a veľké (1000 mm).

Vytvorte si vlastnú svetelnú “sochu”
Zapojte objímku Syntax® s akýmkoľvek okrúhlim alebo stočeným 0.75 mm káblom z našej ponuky  alebo ju spojte s niektorou z našich predlžovacích rúrok a vytvorte tak jedinečné svietidlo.
To znamená, že si budete môcť vytvoriť vlastné nástenné, jednoduché alebo viacnásobné stropné lampy s použitím len niekoľkých jednoduchých komponentov. Obohaťte svoju kreativitu novým svetom osvietených možností.

Alebo si vyberte z našej kolekcie minimalistických svietidiel.
Vytvorili sme tri jednoduché zostavy hotových svietidiel: nástenné svietidlo z ohnutej predlžovacej rúrky, stropné svietidlo s použitím rovnej 30 cm predlžovacej rúrky a jednoduché závesné svietidlo vytvorené z nášho RM04 čierneho kábla.
Každé svietidlo je navrhnuté so zámerom, aby bolo jednoduché ale zároveň elegantné. Z toho dôvodu sme ich zostavili kompletne čierne s použitím matných komponentov.

Zverejnené v 2019-11-14 Nové produkty

Menu