Chat with us, powered by LiveChat

Magnetico®

Magnetico® je kolekcia svietidiel a komponentov založená na jednoduchom a zároveň geniálnom nápade: nakoľko sú súčasné interiéry bohaté na kovové povrchy, prečo ich nevyžiť na umiestnenie svietidiel pomocou magnetu s možnosťou ich jednoduchého premiestňovania a orientácie podľa nálady a aktuálnych potrieb bez nutnosti vŕtania stien!

Magnetico®-Plug
Je magnetická objímka, ktorá je schopná sa prichytiť k akémukoľvek plochému kovovému povrchu bez ohľadu na to, či je vertikálny alebo horizontálny! E27 objímka Magnetico®-Plug je dostupná v 9 rôznych farebných prevedeniach a jej súčasťou je 3 m dlhý farebný textilný kábel s vypínačom a dvojpólovou zástrčkou.

Magnetico®-Shelf
Je kovová polička, dostupná v šiestich farbách, ktorú môžete ľahko namontovať na stenu a ktorá je kompatibilná s objímkou Magnetico®-Plug. Magnetico®-Shelf je síce tenká, ale je to polica ako sa patrí! Udrží knihu, okuliare, telefón a tak sa môže stať veľmi originálnym nočným stolíkom.

Magnetico®-Base
Je malá kovová základňa dostupná v 9 rôznych farebných prevedeniach, ktorá sa dá jednoducho spojiť s objímkou Magnetico®-Plug a vytvoriť tak jedinečnú prenosnú stolnú lampu. Je ideálna ako prenosné a nastaviteľné svietidlo na čítanie alebo prácu s počítačom, rovnako však môže osvetliť konferenčný stolík alebo poličku s knihami.

Magnetico®-Pendel
Je nastaviteľné závesné svietidlo: magnetická objímka sa môže jednoducho otáčať na kovovej guličke a podľa potreby sa dá ľahko nasmerovať kam zrovna potrebujete. Svietidlo Magnetico®-Pendel je dostupné v 9 farebných prevedeniach a so svojim 1,5m dlhým textilným káblom je ihneď pripravené na použitie.

Zverejnené v 2018-10-03 Nové produkty

Menu