Chat with us, powered by LiveChat

Dodajte svojmu interiéru Škandinávsky nádych s novými drevenými komponentami od Creative-Cables'!

Novinkou tohto týždňa je nová edícia drevených súčiastok a doplnkov. Nie len stropné rozety a tienidlá ale aj nové drevené objímky na stenu a strop Fermaluce a nový Pinocchio: všetky v bielom aj čiernom vyhotovení, ideálne ak chcete priniesť do vášho interiéru nádych škandinávskeho štýlu!

Pinocchio je dôvtipný nástenný úchyt z dielne Creative-Cables, ktorý vám umožňuje zavesiť akúkoľvek lampu s káblom a prispôsobiť jej výšku a vzdialenosť od steny. V tomto smere je nový model rovnaký ako bol predchádzajúci, vyhotovený v prírodnej drevenej farbe, tentoraz je však dostupný v čiernej aj bielej farbe. A ako zvyčajne je 100% vyrobený v Taliansku z bukového dreva.

Objímky na stenu a strop sú najnovšie dostupné aj v prírodnej drevenej verzii s minimalistickým, moderným vzhľadom ideálnym do interiérov ladených do škandinávskeho štýlu. Sú dostupné v prirodzenej drevenej farbe, nafarbené na bielo alebo čierno. Spolu s našimi Led žiarovkami Classic Brilliance vyzerajú úžasne.
Drevené stropné rozety, ktoré boli doteraz dostupné na našej stránke iba v prírodnej drevenej farbe prichádzajú aj v bielom a čiernom prevedení. Sú elegantné a minimalistické, vyrobené v Taliansku a ideálne v kombinácii s našimi lanovými elektrickými káblami.

Aby ste si mohli zostaviť kompletnú závesnú lampu s drevenou stropnou rozetou a lanovým káblom, nemôžu v našej ponuke chýbať ani drevené objímky dostupné v bielej a čiernej farbe. Ako zvyčajne sú dostupné s troma veľkosťami otvorov, v závislosti od hrúbky kábla, ktorý chcete použiť.
Zverejnené v 2017-08-04 Nové produkty

Menu