Chat with us, powered by LiveChat

Nové stočené textilné káble v klasických farebných kombináciách a nové tienidlá 1000 fori.

Po sérii doplnkov, ktoré umožňujú presonalizovať vaše svietidlá, sme v Creative-Cables hrdí na to, že vám môžeme predstaviť 10 nových variácií textilných káblov klasického, zároveň elegantného dizajnu. Spolu s nimi rozširujeme našu ponuku o 2 nové modely tienidiel – 1000fori.
Naša nová séria klasických stočených káblov je asolútna Creative-Cables chuťovka, 100% vyrobená v Taliansku technikou ktorá sa zatiaľ nikde inde nepoužíva. Textilný obal káblov je vypletaný metódou s názvom “špirálovanie”, ktorá prináša novú úroveň jasnosti a žiarivosti farieb v kombinácii s jedinečnou povrchovou štruktúrou.

Tieto káble svojou farbou pripomínajú staré Rodové erbovné tkaniny a zapadnú do interiérov s klasickým až konzervatívnym dizajnom. Niektoré spájajú kontrastné, iné ladiace farby: môže byť?

Ďalší jedinečný prírastok je náš nový “Country” stočený kábel, absolútne jedinečný svojho druhu. Je vyrobený z troch rôznych materiálov – bavlna, ľan a juta, ktoré po ich vzájomnom spletení vytvoria skutočne jedinečný naturálny vzhľad naviac úplne príjemný na dotyk!
1000fori je unikátne kovové tienidlo, rustikálne a zároveň moderné, ktoré sa vďaka svojej povrchovej úprave perfektne hodí nad stôl alebo barový pult. Je dostupné v matnej šedej farbe alebo medenej lesklej úprave.

Ďalším jedinečným prvkom tienidla 1000fori je nepravidelné náhodné rozmiestnenie otvorov po celom povrchu, vďaka čomu má nie len jedinečný vzhľad, rovnako vytvára aj jedinečný svetelný efekt.
Zverejnené v 2017-04-03 Nové produkty

Menu