Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BKSI-LB01


Nový produkt

Dostupný

29,40 €

- +

Ak hľadáte jedinečný a inovatívny darček, potom je pre vás prenosná lampa SI! s darčekovou krabičkou dokonalou odpoveďou na vaše potreby. Okrem patentovanej technológie, čo robí túto 5-voltovú lampu výnimočnou, je k dispozícii aj balenie, ktoré môže slúžiť ako puzdro na istý darček.

Čo znamená 5-voltová lampa?

Technológia 5 voltov, ktorá sa používa v lampách SI!, ich robí mimoriadne všestrannými a ľahkými na použitie, pretože sa dajú napájať prostredníctvom akéhokoľvek kábla USB-C. Stačí ju pripojiť k akémukoľvek zariadeniu s portom USB-C, ako sú notebooky, powerbanky alebo adaptéry do zásuvky. Takto budete môcť používať lampu SI! kdekoľvek, bez toho, aby ste sa museli obávať hľadať zdroj napájania v blízkosti.

Čo robí túto lampu tak špeciálnou?

Táto lampa nie je len praktická, ale je aj mimoriadne elegantná! K dispozícii je v bielom a čiernom prevedení, v prenosnej krabičke a je dokonalým doplnkom pre akýkoľvek typ interiéru, od minimalistického po klasický. Lampa je vybavená 5-voltovou Edison ST64 žiarovkou, ktorá poskytuje teplé a útulné svetlo, čo ju robí ideálnou pre vytvorenie relaxačnej atmosféry v akomkoľvek priestore, či už v obývačke, na terase alebo dokonca na trávniku, kde si môžete vychutnať popoludňajší piknik až do večera.

Okrem toho môžete použiť aj kovovú základňu krabice ako stojan pre vašu lampu SI!, čím získate ešte osobnejší a dokonalejší produkt.

Aký štýl odráža táto 5-voltová lampa?

Navyše sme sa rozhodli urobiť SI! Lampu čo najviac ekologickou tým, že sme sa vyhli zbytočným doplnkom (dokonca ani naše ikonické káble nie sú výnimkou!) a každú súčasť sme urobili úplne recyklovateľnou alebo opätovne použiteľnou. Chýbajúce batérie robia produkt ľahkým, praktickým a ľahko prenosným na akúkoľvek dobrodružnú cestu.Táto konkrétna verzia lampy je dodávaná s špeciálnou kartónovou darčekovou krabičkou s kovovým základom. Tento 100% plastový obal bol navrhnutý ako opakovane použiteľný kufor pre lampu, aby bol ešte udržateľnejší a ľahší na prepravu.

Kovový základ je možné použiť aj ako podstavec pre lampu.

Zhrnieme to, ak hľadáte prenosnú lampu, ktorá by bola zábavným a neočakávaným darčekom, potom je SI! lampa pre vás perfektnou voľbou. SI! 5 voltová lampa je tiež k dispozícii v iných verziách, ktoré nájdete tu spolu s všetkými kompatibilnými žiarovkami s 5V .

Upozornenie: Nie je kompatibilná s konektorom Apple Lightning, ktorý sa nachádza na iPhone a väčšine modelov iPad. Môže byť použitá s káblami USB-C/USB-C alebo USB-A/USB-C.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Tento darčekový box prenosnej lampy obsahuje:

SI! Držiak lampy v zvolenom prevedení:

  • Rozmery: Ø 50 mm, výška 78 mm
  • Prierez: E27 max 4W
  • Nominaľné napätie: 5V
  • Trieda: III
  • Certifikácia: CE

Svetelná žiarovka [BB-B01]: LED, E27 ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, Ø 64mm, výška 140mm

Darčekový box:

  • Rozmery: Ø 81 mm, výška 210 mm
  • Kartónová krabica s kovovým viečkom v zvolenom prevedení

Pozor: Kábel nie je súčasťou balenia - Na zabezpečenie správneho fungovania lampy budete potrebovať externý zdroj napájania 5V.

 
Vlastnosti
MoodModern
Typ produktuStolná lampa
MateriálKov
ZávitE27
ŽiarovkaÁno
StmievateľnáÁno
TienidloBez tienidla
Svetelný rozsahRozptýlený
InteligentnáNie
Uhol osvetlenia360°
Farba svetla2500°K
Svetelný tok80 Lm
Počet svetelných bodov1
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

4 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu