Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BPDEMDR2
personalizza Prisposôbiť
Eiva


Nový produkt

Dostupný

93,10 €

- +

Minimalistická závesná lampa ideálna pre tých, ktorí hľadajú riešenie na osvetlenie balkóna alebo uvažujú o zmene osvetlenia ich záhrady.
So závesnými svietidlami EIVA môžete konečne zmeniť vzhľad svojich vonkajších priestorov s bezpečnými produktmi, ktoré sú vodeodolné a vyrobené v Taliansku.

Táto jednoduchá závesná lampa, ktorá je zostavená z objímky a stropnej rozety EIVA: vysoko kvalitné komponenty s krytím IP65, odolné proti vode a dažďu, kompletne navrhnuté a patentované spoločnosťou Creative-Cables.
Mäkká silikónová povrchová úprava a vhodný kábel sú ideálne na vytvorenie farebného a moderného dizajnu vo vašich vonkajších priestoroch, osvetlených pergolách, altánkoch a vonkajších stoloch: vyberte verziu, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu štýlu! Stropná rozeta môže byť nainštalovaná na stenu alebo strop, čo vám umožní využiť výhody existujúcich elektrických prípojok, zatiaľ čo vďaka decentralizéru sa môžete rozhodnúť, kde spustíte objímku so žiarovkou a osvetlíte presne ten priestor, ktorý potrebujete.

Tento luster je pripravený na inštaláciu a môžete si ho kúpiť už so svetelným zdrojom: vybrali sme pre vás žiarovku G125 LED s priehľadným alebo dymovo šedým sklom v závislosti od zvolenej povrchovej úpravy, alebo si môžete vybrať akúkoľvek žiarovku z našej širokej ponuky viac ako 200 LED svetelných zdrojov.

Všetky svietidlá Creative-Cables sú projektované a zostavované v Taliansku a sú testované a certifikované CE podľa najprísnejších platných predpisov nezávislými laboratóriami: ďalší dôvod, aby ste si vybrali kvalitu výrobkov Creative-Cables.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Stiahnuť montážny návod
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Závesná lampa do exteriéru je zložená z:
500 cm neoprénového kábla 2x1,00 zvolenej farby do exteriéru IP65;
1 IP65 jemná silikónová rozeta zvoleného povrchu do exteriéru;
1 EIVA E27 IP65 hladká objímka;
1 jemná silikónová krytka na objímku zvoleného povrchu;
1 decentralizér s montážnou súpravou na stenu / strop.

Svetelný zdroj priradený ku každému povrchu
Biely / Čierny karbónový povrch [BB-E05]: LED, číra, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, šírka 125mm, výška 178mm
Petrolejový/ Šedý povrch [Ref. DL700179]: LED, Glóbus G125, Dymovo šedá, špirálové vlákno, E27, Ø 125 mm V 175 mm, 220/240V, 5W, energetická trieda G, 2000 K, 150 Lm, Stmievateľná

Vyrobená v Taliansku.

 
Vlastnosti
MoodModern
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálSilikón
ZávitE27
ŽiarovkaÁno, Nie
StmievateľnáÁno
TienidloBez tienidla
Svetelný rozsahRozptýlený
InteligentnáNie
Uhol osvetlenia360°
Farba svetla2700°K
Svetelný tok470 Lm
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Menu