Chat with us, powered by LiveChat

Tienidlá TUB-E14

TUB-E14

Tub-E14 je valcové bodové tienidlo pre žiarovky E14, ktoré umožňuje vytvoriť jednoduché a esteticky veľmi hodnotné  bodové svietidlo. Vo svojej podstate sa jedná o kovový valček pripevnený ku objímke, ktorý má nepriehľadné steny a smeruje svetlo žiarovky kolmo nadol, presne na miesto, kam ho namierite.
Pozostáva z kovového valčeka s priemerom 60 mm a výškou 153 mm, E14 objímky z termoplastu so závitom a krúžkami na upevnenie tienidla a káblovej svorky. Je dostupný v piatich matných farbách: bielej, čiernej, medenej, mosadznej a chrómovej. 
Toto tienidlo bolo navrhnuté s cieľom umožniť zákazníkom zostavenie vlastného bodového svietidla. S použitím textilného elektrického kábla je možné spustiť ho zo stropu a vytvoriť tak dizajnové závesné bodové svietidlo s jednoduchými líniami. Nástenné bodové svietidlo zase jednoducho vytvoríte v kombinácii s rozetou a jednou z našich predlžovacích rúrok. 

Hotové svietidlá

Ak však uprednostníte hotové riešenie bodového svietidla, pripravili sme pre vás kolekciu bodových svietidiel s tienidlom TUB-E14. Jedná sa o závesné bodové svietidlá, nástenné bodové svietidlá Fermaluce s kĺbikom na nasmerovanie svetla a nástenné bodové svietidlá s tienidlom na ohnutej predlžovacej rúrke vo všetkých dostupných farebných prevedeniach.

Zverejnené v 2020-02-16 Nové produkty

Menu