Chat with us, powered by LiveChat

Materia - keramické tienidlá v štýlových farbách

Materia je názov našej kolekcie keramických tienidiel, ktoré sú symbolicky pomenované podľa svojho tvaru - fľaša, miska a váza. Tieto tienidlá sú charakteristické svojou krásnou štruktúrovanou glazúrou a donedávna boli dostupné v štyroch základných farbách - modrej, terakotovej, červenej a krémovej farbe. Tentoraz sme sa rozhodli ísť ešte ďalej a tienidlám sme pridali nové farebné glazúry, ktoré ich štýlovo posunuli ešte o stupienok vyššie. Veď posúďte sami.

Biela farba a čisté línie, šedá betónová farba a hrubšia štruktúra, alebo vám viac vyhovuje rustikálny nádych hrdzavej glazúry? To sú tri nové farby klasických keramických tienidiel Materia kompletne vyrobených v Taliansku.

Tienidlá sú dostuúné v troch tvaroch - v tvare misky, fľaše a vázy. Je možné z nich vytvoriť jednoduchú svetelnú inštaláciu rovnakých tvarov tienidiel, prípadne sa dajú vzájomne kobinovať a vytvoriť tak jedinečnú kompozíciu rôznych tvarov a veľkostí.

Tienidlá sú vhodné v podstate do akéhokoľvek interiéru, dizajnov a farebne sa však najviac hodia do interiérov ladených v industriálnom, rustikálnom, alebo shabby chic štýle. Sú ideálne do obývacích priestorov alebo kuchýň nad jedálenské stoly, určite však vyniknú aj v menej tradičných miestnostiach ako napríklad kúpeľňa. Veľký estetický efekt vytvoria v lofotových priestoroch, v reštauráciách, nad barovými pultami, alebo vo svetelných inštaláciách obchodov.

Primárne je možné ich zakúpiť s objímkou v chrómovanej alebo čiernej perleťovej farbe, prípadne len ako tienidlo bez objímky. V tom prípade si z našej ponuky objímok môžete sami vybrať objímku, ktorá Vám bude k tienidlu najviac pasovať. Prečo si však nevybrať rovno celé svietidlo? V sekcii "hotové svietidlá" si môžete vybrať kompletný "záves pre tienidlo" presne podľa vášho gusta a vytvoriť si tak vlastné jedinečné svietidlo.

Zverejnené v 2019-08-05 Nové produkty

Menu