Chat with us, powered by LiveChat

10 svetelných inšpirácii, ktoré nájdete jedine v ponuke Creative-Cables!

Pripravili sme pre vás výber našich najúspešnejších produktov: 10 svetelných inšpirácii, ktoré nájdete jedine v ponuke Creative-Cables!

1-Archet(To)

Riešenie na vytvorenie vlastného svietidla, ktoré je možné umiestniť v podstate kdekoľvek, patentované a vyrobené v Taliansku. Na jeho inštaláciu, vôbec nepotrebujete mať bezprostredne nablízku zástrčku alebo elektrický zdroj: jednoducho môžete použiť Creative-Cables svietidlá s farebným textilným káblom typu Snake alebo SnakeBis Vďaka jeho jednoduchej konštrukcii z priehľadného polykarbonátu, ktorý sa ohýba v závislosti od hmotnosti umiestneného svietidla, sa Archet(To) elegantne a štýlovo začlení do akéhokoľvek kontextu. Archet(To) sa dá použiť s tienidlami s priemerom až 70 cm.
-Ideálny pre: milovníkov skla a priehľadných vecí.
-Vhodný doplnok: komponenty pre Archet(To)

2-Svetelné šnúry

Svetelné šnúry predstavujú flexibilný a maximálne prispôsobiteľný svetelný systém pre vonkajšie priestory typu záhrady, altánky, terasy alebo verandy. Výberom vhodných doplnkov (zástrčky, háčika, objímky, spojovacej krabičky alebo nástenných svoriek) môžete vytvoriť inštaláciu akú chcete a umiestniť ju kam potrebujete: objímky môžete rozmiestniť v pravidelných intervaloch alebo ich nahustiť na miestach, kde potrebujete viac svetla, napríklad nad jedálenským stolom. Ak nemáte záhradu ani terasu môžete si s použitím týchto komponentov vytvoriť jedinečnú svetelnú inštaláciu aj v interiéri!
-Dostupná v 14 farbách (Pastelové, fluo, cik-cak, kovové farby)
-Ideálne pre: osvetlenie záhrad alebo kancelárií
-Vhodný doplnok: Žiarovky “Love” s krásnym hrejivým svetlom pre útulnú romantickú atmosféru.

3-Decentralizéry (nástenné úchyty)

Nástenné a stropné úchyty sú síce malé ale nenahraditeľné súčiastky na zavesenie vášho svietidla mimo stropnej rozety alebo len na samotné zavesenie kábla svietidla na strope. Vďaka ich neutrálnej farbe ich v priestore môžete spozorovať iba ak to vyžaduje architektonický projekt: inak sú veľmi nenápadné a dajú sa zakamuflovať tak, že si ich ani nevšimnete.
-Dostupné v 2 tvaroch a každý v 3 farbách.
-Ideálne pre: tých, ktorí majú radi netradičné svietidlá a ich montáž.
-Vhodný doplnok: textilný kábel vo vašej obľúbenej farbe.

4-Creative-Tubes

Creative-Tubes sú omnoho viac ako len obyčajné platové rúrky na káble opletené textíliou: vďaka kovovému drôtu, ktoré prechádza celou jeho dĺžkou ich môžete poohýbať do akéhokoľvek tvaru a vytvoriť tak na stene alebo strope kresby jedinečných tvarov. Je možné ich umiestniť aj do exteriéru!
-Dostupné v 2 priemeroch a 5 farbách
-Ideálne pre: DIY lampy a milovníkov industriálneho štýlu.
-Vhodný doplnok: doplnky pre Creative-Tubes

5-Spostaluce

Spostaluce predstavuje skutočné made-to-measure nástenné svietidlo: je to kovové bodové svietidlo dostupné v 6 farebných prevedeniach, ktoré môžete umiestniť kamkoľvek chcete, pretože má farebný textilný kábel, ktorý môžete pripojiť do akéhokoľvek výstupu elektrickej siete. Kovová podstava má bočné otvory, vďaka ktorým môžete zapojiť dohromady niekoľko svietidiel Spostaluce do série. Vyberte si jeden zo 4 farieb káblov, ktoré sme pre vás vybrali, alebo nás kontaktujte, navrhnite si Spostaluce s vlastným káblom a my ho pre vás vyrobíme!
-Dostupné v 6 farbách
-Ideálny pre: tých, ktorí hľadajú netradičnú nočnú lampu.
-Vhodný doplnok: Žiarovka s pol guľovým náterom v odpovedajúcej farbe Spostaluce.

6-Pinocchio

Pinocchio predstavuje Creative-Cables riešenie pre vytvorenie nástenných svietidiel, visiacich na farbenom textilnom kábli. Sú 100% vyrobené v Taliansku z topoľového dreva a sú ideálne na kombináciu so svietidlami typu Snake alebo SnakeBis: kábel nemusí prechádzať cez žiadny otvor, namiesto toho sa omotá okolo drevených kolíkov na oboch koncoch. Pinokiove rameno (alebo nos?) je pohyblivé a dá sa upevniť v troch rôznych výškach. Pinocchio Vám umožní zavesiť tienidlo s maximálnym priemerom až 50 cm: môžete si tak vytvoriť kreatívnejšiu verziu klasickej nočnej lampy.
-Dostupný v 3 farbách
-Ideálny pre: všetkých, ktorí majú radi škandinávsky štýl.
-Vhodný doplnok: Snake alebo SnakeBis

7-Snake

Ready-to-use závesné svietidlo s farebným textilným káblom, ktoré stačí jednoducho zapojiť do zásuvky. Môžete ho omotať okolo stojana poličky, vešiaka, zábradlia alebo v podstate čohokoľvek, alebo zavesiť na háčik či decentralizér.
-Dostupný v 120 farbách.
-Ideálny pre: tých ktorí nemajú radi fixne umiestnené svietidlá.
-Vhodný doplnok: Pinocchio alebo Archet(To), naše nástenné fixačné riešenia.

8-Keramický spider

Prečo mať jedno svietidlo, keď ich môžete mať rovno niekoľko? Spider predstavuje kaskádu farebných káblov a žiaroviek: stropná lama ihneď pripravená premyslene a strategicky osvetliť Váš interiér. V taliansku vyrobené a ručne glazované keramické rozety a E27 objímky v kombinácii s farebnými textilnými káblami dodajú Vášmu interiéru jedinečný farebný nádych.
-Dostupný so 6 alebo 7 závesmi
-Ideálny pre: moderné kuchyne s výnimočnými prvkami
-Vhodný doplnok: Edison žiarovky pre ešte výraznejší efekt.

9-3XL lampy z námorníckeho lana

Závesné svietidlá s “prominentným” káblom inšpirovaným námorníckym lanom. Predstavujú minimalistické, nie však chladné riešenie dizajnu svietidiel: laná a drevené komponenty môžu byť umiestnené do shabby chic ladených spální alebo do vidieckych interiérov!
-Dostupná v 14 kombináciách
-Ideálny pre: vášho suchozemského kamaráta, ktorého trápi nedostatok mora.
-Vhodný doplnok: Dymové LED žiarovky Glóbus G95.

10-Predlžovacie káble

Dosť bolo klasických nudných bielych predlžovačiek! Schuko/10A 4-zástrčka našich Creative-Cables predlžovačiek je usporiadaná diagonálne pre optimalizovanie miesta pre zástrčky, kábel s prierezom 3x1,5 mm² je 100% vyrobený v Taliansku a je opletený farebnou textíliou a dostupný v 5 rôznych dĺžkach a použitá Schuko zástrčka je vybavená krúžkom na prevlečenie prsta pre jednoduchšie vypájanie predlžovačky zo zástrčky.
-Dostupná v 24 farebných prevedeniach
-Ideálna pre: tých, ktorý chcú mať farebné a inšpiratívne pracovné stoly
-Vhodný doplnok: svietidlo Posaluce, ideálna stolná lampa pre váš pracovný stôl.

Zverejnené v 2019-01-16

Menu