Chat with us, powered by LiveChat

Archet(To)

Archet(To) predstavuje riešenie patentované Creative-Cables na vytvorenie nástennej závesnej lampy, ktorú si môžete umiestniť v podstate kdekoľvek. Dostalo názov podľa svojho tvaru (v taliančine, archetto znamená “malá klenba”) a podľa svojho pôvodu: (To) skratka, ktorá identifikuje Turín, talianske mesto, kde bola založená značka Creative-Cables.
Archet(To) sa zrodil z nápadu Achilla Novarino, jeho návrh vytvoril ateliér Albo Design studio a je kompletne vyrobený v Taliansku.

Potrebujete iba napájací kábel!
Archet(To) má vďaka pribalenému príslušenstvu jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Aby sa dal použiť, nepotrebujete mať nablízku žiadny elektrický zdroj: môžete jednoducho použiť Creative-Cables svietidlo typu Snake alebo SnakeBis s prívodným napájacím káblom, ktorý je dostupný vo viac než 100 farebných prevedeniach.

Priehľadný
Nebude vôbec ťažké nájsť to správne miesto pre umiestnenie systému Archet(To): vďaka svojmu jednoduchému prevedeniu z priehľadného polykarbonátu sa bude hodiť do akéhokoľvek interiéru. Ak si na zavesenie vyberiete svietidlo s objímkou pre tienidlo, budete môcť na Archet(To) umiestniť tienidlo s maximálnym priemerom až 70 cm.

Ohybný
Archet(To) sa ohýba v závislosti od hmotnosti zaveseného svietidla: svoj originálny tvar si drží pri hmotnostiach pod 100 g a postupne si tvaruje oblúk pri väčších hmotnostiach. Maximálnu klenbu dosahuje pri hmotnosti 3,375 kg, čo je maximálna možná hmotnosť zaveseného svietidla.

So špeciálnymi doplnkami
Na inštaláciu systému Archet(To) na stenu by sa vám mohol hodiť jeden z našich špeciálne navrhnutých podstavcov. Okrúhly alebo štvorcový, s kotviacou konzolou, vyrobený v Taliansku z lokálneho dreva, ktoré môžete ďalej impregnovať alebo natrieť a vyrobiť si tak skutočne jedinečné svietidlo.

Zverejnené v 2018-11-16 Nové produkty

Menu