Chat with us, powered by LiveChat

Doplnky pre skutočne osvietených

Tentokrát sme mysleli na tých z vás, ktorí radi vymýšľajú nové lampy a svietidlá a nemôžu sa dočkať na ďalšie svetelné experimenty. Takže...taste skrutkovače, budete ich potrebovať!

Fanúšik koľajničiek?
Elektrické koľajnicové konzoly predstavujú jednoduché ale elegantné riešenie upevnenia svietidiel: s týmto multiadapérom môžete obohatiť obyčajné konzolové svietidlá farebnými závesnými lampami vyrobenými z našich textilných káblov. Malý gombík vám umožní prepínať až 3 rôzne fázové obvody.

Káblové svorky pre každého
Pôvodná verzia s dĺžkou 1,7 cm je teraz doplnená o dva nové modely dlhé 7 cm a 15 cm. Sú dostupné v 6 farebných prevedeniach, ktoré je možné kombinovať s našimi rozetami a kovovými objímkami. Vďaka svojmu mimoriadnemu vizuálnemu vplyvu môžu ozvláštniť akúkoľvek jednoduchú alebo viacnásobnú závesnú svetelnú inštaláciu.

Predlžovacie rúrky
Dostupné v 6 dĺžkach a 6 rôznych farebných prevedeniach, môžu kreatívnym a zaujímavým spôsobom premeniť vašu stropnú alebo stolnú lampu. Ak sú umiestnené napríklad pri rozete alebo objímke dodajú celkovému svietidlu kovový nádych, naopak svietidlo Posaluce môžu premeniť na originálnu štíhlu stolnú lampu.

Tiež zahnuté!
Dostupné v 6 rôznych farebných prevedeniach, jedinečným spôsobom zmenia vzhľad vašej nástennej lampy: môžu napríklad predĺžiť výšku svietidla Posaluce, nasmerovať objímku svietidla alebo premeniť bodové svietidlo na skutočný svietnik. Umiestnením plátenného tienidla navyše umocníte klasický vzhľad svietidl

Zverejnené v 2018-10-17 Nové produkty

Menu