Chat with us, powered by LiveChat

Napájacie káble pre svietidlá - vyberte si to pravé pre vás!

Vďaka textilným káblom je možné vymyslieť a zostaviť nekonečné množstvo variabilných svietidiel. Kombinácií je však niekedy až príliš, vtedy je ťažké sa rozhodnúť a vybrať tú pravú. V tomto článku vás prevedieme ponukou hotových svietidiel Creative-Cables, ktoré je možné použiť ako pekné stolné lampy alebo ako svietidlo na vytvorenie tej správnej útulnej atmosféry takmer kdekoľvek! 
Trendy, nielen v bývaní sa neustálne menia, nie je však nutnosťou zakaždým kupovať nové veci. Ak vás tieto lampy po čase začnú nudiť, dajú sa jednoducho premiestniť, zmeniť tvar, zmotať, omotať na iné miesto, je to na vás!

Svietidlo Snake je viacúčelové svietidlo: jednoducho ho zapojte do zástrčky a umiestnite ho kamkoľvek a akokoľvek chcete. Vďaka vypínaču ktorý je umiestnený na objímke ho môžete jednoducho zapnúť a vypnúť. Objímka je dstupná v dvoch prevedeniach - hladká alebo s dvoma krúžkami na upevnenie tienidla, viď obrázok.

SnakeBis je ďalší vývojový stupeň svietidla Snake: vďaka jednoduchej fixácii ho môžete umiestniť kamkoľvek, kde si zrovna potrebujete posvietiť. SnakeBis na rozdiel od lampy Snake má vypínač umiestnený priamo na kábli a nie na objímke. Vyberte si tú správnu farbu kábla a objímky, zvoľte si, či chcete hladkú alebo objímku s krúžkami na upevnenie tienidla a navrhnite si vlastné svietidlo! Všetko vám dorazí hotové a pripravené na použitie.

Jednoduché a lacné riešenie ako vdýchnuť nový život napríklad vašej starej stolnej lampe. Napájacie káble sú zostavené z dvoch komponentov - zástrčka a vypínač, dodávané sú však bez objímky, ktorú je možné si vybrať zo širokej ponuky Creative-Cables objímok. Farebná škála káblov je pestrá, vybrať si je vždy ťažké!
Ponuka objímok je skutočne obsiahla, od ručne robených keramických objímok, porcelánových, kovových v rôznych štýloch, prevedeniach a farbách.

Najnovším produktom je Magnetico®-plug - svietidlo založené na geniálnom a jednoduchom nápade: umiestniť objímku na ľubovoľný vertikálny alebo vodorovný kovový povrch pomocou magnetu a meniť jeho umiestnenie podľa nálady a vašich potrieb bez vŕtania do stien! Dostupný v deviatich farebných prevedeniach a vysokou dávkou talianskeho dizajnu.

Nechajte sa inšpirovať fotkami od zákazníkov...

Zverejnené v 2018-09-14 od L. Buďte kreatívni!

Menu