Chat with us, powered by LiveChat

Žiarovky: keď sa nápad premení na svetlo!

Kto vie, či si Thomas Edison uvedomil, keď si v roku 1880 dával patentovať prvú žiarovku, že sa jeho žiarovky stanú bežným objektom každodenného života? S najväčšou pravdepodobnosťou si však nepredstavoval, že sa zo žiaroviek stane dekoratívny až dizajnový prvok...
Flower Power - Žiarovka s kónickým tvarom sklenenej vázy: dostupná v 5 pastelových farbách s pekným "used" nádychom, ideálna na kombináciu s farebnými textíliami káblami Creative-Cables.

Classic Brilliance - Obľúbené veľkosti, klasické tvary a dve nové farebné prevedenia: dymové a smaragdové sklenené banky žiaroviek s príjemným upokojujúcim svetelným efektom.
Rozsvietené pivo - Tieto žiarovky sú vyrobené zo skutočných 330ml pivových fliaš a sú dostupné v 4 rôznych farebných prevedeniach, ideálne na vytvorenie jedinečnej svetelnej inštalácie nad kuchynskú linku alebo ako netradičný darček.

Vlákno na prvom mieste - Žiarovky z našej kolekcie Art sú zbavené... žiarovky: ostalo len holé vlákno jemne chránené priehľadným ochranným púzdrom, ktoré vytvára špirály, oblaky, motýle a rôzne iné tvary... Spoznajte všetky naše nové žiarovky!
Zverejnené v 2018-06-07 Nové produkty

Menu