Chat with us, powered by LiveChat

Svietiace poháre od Creative-Cables sú späť!

Opätovné použitie zaváraninových pohárov a fliaš a ich použitie na jedinečné svietidlá je jeden z najúspešnejších trendov recyklácie posledných rokov! Preto sme sa v Creative-Cables rozhodli re-dizajnovať a opäť predstaviť naše súpravy na výrobu svietidiel zo zaváraninových pohárov – jeden z najúspešnejších doplnkov od jeho uvedenia na trh v roku 2015!

S touto novou súpravou na výrobu svietidiel zo zaváraninových pohárov budete schopní jednoducho premeniť klasické zaváraninové poháre na jedinečné závesné alebo stolné lampy. LED žiarovka namiesto kyslých uhoriek? Prečo nie?
Táto súprava je dostupná v 5 rôznych farbách a pozostáva z vrchnáka s otvormi, elegantnej E14 objímky s krúžkami na upevnenie tienidla a káblovou svorkou – kužeľovou alebo valcovou. Na zapojenie si môžete vybrať farebný textilný kábel z našej ponuky z viac ako 160 farebných variácií dostupných na našej stránke.

Sklenený pohár ani žiarovka nie sú súčasťou súpravy, súprava je však kompatibilná so všetkými pohármi s priemerom otvoru 7 cm a výškou aspoň 12 cm. Ak by ste hľadali žiarovku - pozrite sa na našej stránke!
Zverejnené v 2017-12-21 Nové produkty

Menu