Chat with us, powered by LiveChat

Nové káble opletené medeným vláknom a nové farby káblov so širším priemerom

V priebehu rokov sme sa vás stále snažili prekvapovať našimi textilnými elektrickými káblami, predstavovali nové vzory, farby a textílie až kým sme v roku 2016 nevytvorili prvú kolekciu káblov opletených medeným vláknom. Dnes sme sa posunuli ešte ďalej a radi by sme vám predstavili naše prvé káble, ktoré sú 100% opletené medeným kovovým vláknom – to najlepšie, čo môže Creative-Cables ponúknuť!

Jeden z najväčších trendov v interiérovom dizajne roku 2017 je použitie kovových detailov a hlavne medených doplnkov: s našimi káblami 100% opletenými medeným vláknom bude pre vás naozaj jednoduché priniesť vášmu domovu útulnosť, hrejivosť a jas, ktoré sú príznačné pre tento materiál.
Medené vlákno týchto káblov je obzvlášť žiarivé, má elegantný vonkajší vzhľad bez obmedzenia jeho ohybnosti.

Naše elektrické káble potiahnuté medeným vláknom sú dostupné iba v trojžilovej verzii s uzemňovacím káblom. V ponuke máme momentálne 3 rôzne farebné úpravy – medenú, cínovú a mosadznú: dobre sa kombinujú s objímkami a tienidlami v rovnakých farbách dostupných v našom e-shope.
Tento týždeň sme taktiež pridali do našej ponuky 17 nových káblov so širším priemerom. Tieto káble sú určené na vyššie elektrické zaťaženie napríklad pre predlžovačky, napájanie väčších domácich zariadení alebo na priznané elektrické rozvody.

Medzí novými káblami môžete nájsť jedinečné jutové káble, okrúhle aj stočené alebo ľanové káble vo viacerých farbách. Našu novú kolekciu sme samozrejme rozšírili aj o nové farby hodvábnych káblov na čele so žiarivým Opálovým káblom, ktorý je opletený novou technikou.
Zverejnené v 2017-11-07 Nové produkty

Menu