Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.sk/1_creative-cables BPSEPACLF25

personalizza Prisposôbiť
Eiva


Nový produkt

Dostupný

96,00 €

- +

Vinie sa okolo konára listnatého stromu alebo sa kolíše pri verande. Snake EIVA Wi-Fi: jedna vonkajšia lampa s nespočetnými možnosťami využitia vďaka 5m káblu. Táto verzia sa môže pochváliť aj inteligentnou žiarovkou, ktorá (okrem toho, že je odolná voči poveternostným vplyvom) ponúka rýchle a jednoduché diaľkové príkazy prostredníctvom hlasových ovládacích prvkov, ako sú Google a Alexa, a prostredníctvom určených aplikácií.

Vďaka bezdrôtovej technológii žiarovky budete mať prístup k svojej Snake EIVA Wi-Fi z pohodlia domova. Už ste v posteli, ale zabudli ste vypnúť svetlo na verande? Nesiete tácku s chladenými nápojmi svojim priateľom na terasu? Prihláste sa do aplikácie alebo vydajte hlasový príkaz, EIVA vám kryje chrbát!

Snake EIVA Wi-Fi vám príde pripravená na použitie, bez potreby kabeláže: stačí lampu zapojiť kamkoľvek do zásuvky a priniesť svetlo do vášho exteriéru! Stále potrebujete presviedčať? Každý komponent systému EIVA je vyrobený z vysokokvalitných materiálov a má stupeň krytia IP65. Okrem toho sú 100% vyrobené v Taliansku, navrhnuté a patentované spoločnosťou Creative-Cables.

Viac detailov

  • Detaily
  • Vlastnosti
  • Doručenie tovaru
  • Download PDF
  • Pravidlá

    • Názov : 14 day return policy
    • Popis Ak sa rozhodnete, že si produkty zakúpené na našej stránke nenecháte, môžete využiť tzv. "právo na odstúpenie od zmluvy". Od momentu, keď ste ich obdržali, máte 14 dní na to, aby ste celú objednávku alebo jej časť vrátili. Výrobky musia byť vrátené nepoškodené, v nepoškodenom stave a v pôvodnom obale. Právo na odstúpenie od zmluvy sa nevzťahuje na výrobky vyrobené na mieru alebo na výrobky evidentne upravené na mieru vrátane výrobkov vyrobených pomocou konfigurátora.
    • Kliknite sem pre viac informácií

 
Detaily

Snake EIVA Wi-Fi, vonkajšie svietidlo:

  • 5 m kábel 2x1,00 neoprénový pre exteriér IP65 vo vybranej farbe
  • 1x EIVA E27 objímka termoplastová čierna s izolačným gélom, stupeň krytia IP65. CE certifikovaná.
  • 1x Pastelový kryt objímky z mäkkého silikónu zvolenej farby
  • 1x Schuko zástrčka pre EIVA systém, rýchloupínacia káblová svorka MAX 3G2,5 H07RN-F, menovitý prúd: 16A, stupeň ochrany: IP44, póly: 2P+T

Vyrobené v Taliansku

Svetelný zdroj LED SMART WI-FI Glóbus G125 [DL552010]: LED, Glóbus G125 číra, so závitom E27, Ø 125 mm H 178 mm, 220/240V, 6,5W, trieda E, 1800/3000 K, 806 Lm, stmievateľná

 
Vlastnosti
MoodColorful
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálSilikón
ZávitE27
ŽiarovkaÁno
StmievateľnáÁno
TienidloBez tienidla
Svetelný rozsahRozptýlený
InteligentnáÁno
Uhol osvetlenia360°
Farba svetla1800÷3000°K
Svetelný tok806 Lm
Download PDF
 
Doručenie tovaru

Tovar, ktorý máme skladom v Českej republike, býva štandardne doručená v priebehu 2-5 pracovných dní.
V prípade, že tovar nemáme momentálne skladom v Českej republike sa dodacia lehota predĺži na 6-8 pracovných dní (pokiaľ sa jedná o hotové výrobky z našej ponuky počítajte radšej dlhšie termíny.
Vo výnimočných prípadoch sa môže doručenie tovaru predĺžiť, o tejto skutočnosti však zákazníka informujeme.
V prípade, že je Vaša objednávka naliehavá, najskôr sa prosím u nás informujte o dostupnosti tovaru.
Pre viac informácií ohľadne doručenia kliknite sem.

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Menu