Chat with us, powered by LiveChat

Nové Creative-Cables’ lesklé kovové tienidlá: Nestarnúci dizajn!

Lesklé kovové závesné lampy patria do klasiky interiérového dizajnu a posledných 50 rokov sú ozajstným “must have”! Creative-Cables vám preto predstavuje 4 nové modely, náš obdiv tejto ikone industriálneho a vintage štýlu.
Model Broadway je dostupný v bielej a čiernej farbe a svojim tvarom pripomína svietidlá používané na divadelných javiskách, zároveň nesie jasný nádych industriálneho vplyvu. Diagonálny rez tienidla a veľký priemer umožňuje jednoduché nasmerovanie svetla, vďaka čomu je Broadway ideálny na atmosférové osvetlenie obývacej izby alebo pri čítaní knihy.

Model Harbour veľkolepo oživuje línie typických industriálnych smaltovaných tienidiel, avšak s pridaním série otvorov okolo vnútornej objímky. Vďaka tomu preniká svetlo aj ponad tienidlo, čo vytvára naozaj zaujímavý svetelný efekt! Harbour je dostupný v 2 veľkostiach, s priemerom 30 alebo 38 cm v bielom alebo čiernom prevedení s bielym vnútrom pre lepšie šírenie svetla.
Tieniedlo Bistrot prináša najvernejšie spracovanie klasických smaltovaných industriálnych svietidiel. Je ideálnym prvkom do rôznych typov interiérov, či už chic, industriálneho, rustikálneho alebo škandinávskeho. Je dostupný v 2 veľkostiach, s priemerom 30 alebo 38 cm v bielom alebo čiernom prevedení. Predstavuje jedinečné riešenie pre osvetlenie vášho jedálenského stola alebo barového pultu.

Jednoduché a kultové, Swing je konkávne tienidlo, ideálne na použitie v jasných interiéroch ak kuchyne, alebo do barov či reštaurácií, dá sa však použiť aj vonku - v altánku, či patiu. Tienidlo swing je dostupné v 3 farbách: biela a čierna glazúra pre príjemný vintage vzhľad, celé čierne s matným povrchom, jednoduché a elegantné a verzia s medenou konečnou úpravou s bielym vnútrom do hrejivé útulných interiérov. Vďaka svojmu tvaru, Swing odhaľuje ako objímku tak aj žiarovku, vďaka čomu sa môžete pohrať s rôznymi kombináciami farebných textilných káblov a doplnkov z katalógu Creative-Cables'!




Zverejnené v 2017-03-10 Nové produkty

Menu