Chat with us, powered by LiveChat

Rozsvieťte si zimu s našimi novými LED žiarovkami.

Zima je predo dvermi, dni sa skracujú a preto je tu čas porozmýšľať ako si osvetliť svoj domov. Nemajte však z toho obavy: Od dnešného dňa môžete na naše stránke nájsť nové LED žiarovky s novým vláknom – dvojnásobne dlhším a s teplejšou farbou svetla!
Inšpirované modelom zo začiatku 20 storočia, tieto tri modely reprezentujú ďalší krok v našej ponuke žiaroviek s LED vláknom Classic Briliance: žiarovky boli navrhnuté s vláknom, ktoré je 2 krát tak dlhé ako u jeho predchodcov. To vám umožňuje, pri rovnakej spotrebe energie, získavať rovnomernejšie svetlo s menšou žiarou – čo je ideálne ak chcete mať vo vašich inštaláciách žiarovky viditeľné.

LED Glóbusová žiarovka G95 s priemerom 95mm, ideálna na vytváranie inštalácií s viacerými svietidlami. Vyskúšajte ich skombinovať s našimi stropnými rozetami s viacerými otvormi!
LED Glóbusová žiarovka G125 s priemerom 125mm, the ideálna dominantná žiarovka na vytváranie jedinečných svetelných inštalácií!
Edison LED ST64, so starodávnym vzhľadom, odlišná od ostatných modelov! Žiarovky môžete skombinovať s našimi klietkami na žiarovky a vytvoriť tak jedinečné svietidlo do vášho interiéru!
Zverejnené v 2016-11-23 Nové produkty

Menu